voorraad bijhouden met app

Je voorraad boodschappen thuis bijhouden met een app

App om voorraad te beheren

Weet je dat de gemiddelde consument gemiddeld 2,5 uur besteedt aan boodschappen doen en wekelijks 5 tot 6 kilo mee naar huis sjouwt? Dat kan gemakkelijker, zegt Stephan Bosman, co-founder van Stockon. Het concept is daarbij dat je geen losse boodschappenlijstjes meer hoeft samen te stellen maar dat je éénmalig een digitale voorraadkast aanlegt. Elke 2 weken volgt er een levering die je natuurlijk kan pauzeren of aanpassen indien de situatie daar om vraagt. Vóór iedere levering doet de app een suggestie over welke producten aangevuld moeten worden, gebaseerd op verbruik, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgt de app de inzichten om jouw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Technologie wordt ook in de voedingsbranche steeds vaker ingezet.

Gratis bezorging thuis

Stockon bezorgt gratis door heel Nederland (vanaf een besteding van €25,- op een gewenst tijdvak) en hanteert geen minimum orderbedrag. Voor de fulfilment en bezorging werkt Stockon samen met PostNL. Volgens Rene Hansen, co-founder, zal het assortiment bij de start zich voornamelijk richten op het bezorgen van houdbare producten. Hansen geeft aan dat Stockon de ambitie heeft om het assortiment in de loop van de tijd snel uit te breiden. Dit zal mede gebeuren op basis van de feedback van de klanten.

Steeds meer mensen die online hun boodschappen bestellen doen dat omdat ze dat gemakkelijker vinden.  Volgens Bosman is Stockon de eerste partij in Nederland die je boodschappen rechtstreeks van de producent aan de consument gaat leveren. Daarom ben je bij Stockon minstens zo voordelig uit als in de supermarkt en krijg je bovendien áltijd korting op je favoriete boodschappen. Het werkt simpel: des te meer je bestelt des te hoger je korting, oplopend tot wel 10%. De app is vanaf nu kosteloos te downloaden in de AppStore(IOS) en GooglePlay(Android).

Marketing in de voedingsbranche

Wil jij jouw product of dienst op het gebied van voeding ook onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Ik heb hier veel ervaring mee en help je graag. Neem contact met mij op, dan kan ik kijken of ik iets voor je kan betekenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *