Webinar: “De 8 algemene principes van online marketing in beauty”

De Belgische Beautyfederatie heeft mij gevraagd om een webinar te geven, exclusief voor hun leden. Lees hier de aankondiging van het webinar. 

Webinar zondag 6 september 10:30 uur

Beauty professionals hebben de kennis en ervaring om mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten zitten en te laten stralen. Dat zou de hele wereld mogen weten toch? Je bent specialist op jouw vakgebied en wil je graag dat dit door jouw potentiële klanten wordt (h)erkent.

De manier waarop je deze boodschap overbrengt aan jouw (potentiële) klanten is heel belangrijk. Want om nu zelf van de daken te gaan schreeuwen dat je de allerbeste bent werkt eerder tegen je dan voor je. Op welke manier kun jij als ondernemer jouw autoriteit online uitdragen? Hoe kun je op een subtiele maar effectieve manier jouw meerwaarde vertalen naar een concreet aanbod zodat jouw doelgroep zich aangetrokken voelt tot jouw diensten?

De 8 algemene principes van online marketing in beauty

In het webinar “De 8 algemene principes van online marketing in beauty ” begeleidt Inge de Munnik jou hoe jij jezelf kunt neerzetten als sterk merk. Ze geeft je inzicht in wat wel en niet werkt in online marketing. En hoe je onder andere autoriteit kunt gebruiken zodat je meer klanten krijgt.

Inge de Munnik is online marketing specialist en strategisch marketeer. Zij helpt ondernemers die te weinig resultaat halen uit hun website en social media met een online marketing strategie zodat ze de klanten aantrekken die bij ze passen.

Deelname

Alleen leden van Beautyfed.be kunnen (gratis) deelnemen. Schrijf je in via Beautyfed.be

Ik hoop dat je er bij bent zondag!