webinar professionele schoonheidsbranche

Gratis online webinar voor beauty professionals: Reset yourself

Hoe kun je in uitdagende tijden weer opstaan en gebruik maken van je eigen krachten?

Meer dan ooit word je in deze tijd als schoonheidsspecialist/ ondernemer uitgedaagd. Jouw bedrijf ligt al weken stil en het kabinet heeft in verband met het coronavirus besloten dat contactberoepen zoals schoonheidsspecialisten, langer dicht moeten blijven, waarschijnlijk tot 20 mei 2020.

Hoe ga je verder als de deuren van de schoonheidssalon weer open gaan? Ga je straks gewoon weer verder met waar je mee bezig was? Of ga je het anders doen? En wat kun je nu al doen? Hoe kun je deze tijd benutten?

Zelf zie ik deze tijd als een enorme wake-up call voor iedere schoonheidssalon. Speel jij met je salon nog wel goed genoeg in op de veranderende markt? Levert jouw salon voldoende op?  Niet alleen aan inkomsten, maar ook aan plezier in je werk. Waar krijg je energie van? Waar kom je helemaal tot je recht? Nu heb je tijd om daar eens goed en rustig over na te denken. Wat wil je, wat kun je?

Gratis online webinar voor beautyprofessionals: Reset yourself

Om je daarbij te helpen organiseer ik samen met Huub van Zwieten op 30 april 2020 eenmalig het webinar Reset Yourself. Dit webinar is exclusief voor bedrijven in de professionele schoonheidsbranche. Ontdek hoe jouw unieke talenten je kunnen helpen om het werk te doen wat je leuk vindt of hoe je jouw talenten in kan zetten om jouw schoonheidssalon een uniek gezicht te geven. Personal branding heet dat, in marketing termen.

Meld je aan voor onze gratis online workshop waarin Huub van Zwieten je kennis laat maken met een methode om meer te weten te komen over jouw talenten, jouw drijfveren en andere unieke eigenschappen. Je zult ontdekken dat je je talenten kunt inzetten voor jezelf of je salon en daarmee het meeste voor anderen kunt betekenen. Heb je het webinar van 30 april gemist? Je kunt het webinar hier terugkijken.

Droombaan Goeroe Huub van Zwieten

Als Droombaan-goeroe is Huub van Zwieten al 20 jaar bezig om mensen te versterken bij de juiste keuzes in hun werk. Daarover schreef hij inmiddels 10 boeken (100.000 verkocht) en hij begeleidde met zijn bedrijf TalentFirst tienduizenden werknemers en duizenden ondernemers om betere keuzes in werk te maken. Met 50 trainers en coaches is Huub’s bedrijf TalentFirst bekend in heel Nederland.

Zelf maakte hij als ondernemer al twee keer eerder een grote economische crisis mee. Het leerde hem hoe daar ook altijd weer mogelijkheden in zitten en die lessen wil hij graag met zoveel mogelijk mensen delen, want ook nu geldt dat in elke crisis ook kansen te vinden zijn. Met recht kunnen we Huub een ‘serial enterpreneur’ noemen. Iemand die het ondernemen in zijn bloed heeft

 

Webinar speciaal voor beautyprofessionals

Het webinar ‘Reset Yourself’ vindt plaats op donderdag 30 april 2020 van 10:00 tot 11:00 uur. Deelname is gratis.

In dit webinar ontdek je:

  • Wat jou uniek maakt en hoe je daar gebruik van kunt maken
  • Hoe je het meest voor anderen kunt betekenen, door helemaal jezelf te zijn
  • Hoe je grip kunt krijgen op je gedachten en geen slachtoffer hoeft te zijn van de omstandigheden
  • Dat je geen marketingexpert hoeft te zijn, maar juist als specialist kunt uitblinken
  • Waarom een crisis altijd ook kansen oplevert, als je ze wil zien
  • Hoe je ontdekt wat jouw talenten en drijfveren zijn
  • Waar je je mentale veerkracht vandaan haalt
  • De boost voor jouw zelfvertrouwen

Webinar terugkijken

Het webinar vindt plaats op donderdag 30 april van 10:00 tot 11:00 uur.  Was je er niet bij? Je kunt je via deze link terugkijken.