Kandidaat voorzitter Anbos

Leden dragen nieuwe kandidaat voor als voorzitter van Anbos.

Wie wordt de nieuwe voorzitter van Anbos? Kernleden hebben een nieuwe kandidaat voorgesteld: Gea de Haan, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaar van een salon in Heerhugowaard. Ook de huidige voorzitter, Kees Hoogendijk is herkiesbaar en heeft zich voor een nieuwe termijn beschikbaar gesteld. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de brancheorganisatie die op 6 juni in Bunnik wordt gehouden, kunnen kernleden hun stem uitbrengen op de huidige voorzitter of hun voorkeur uitspreken voor deze nieuwe vrouwelijke kandidaat.

Een aantal kernleden maakt zich zorgen over de toekomst van de schoonheidsspecialist en de rol van ANBOS daarin. Zij willen een branchevereniging die met haar tijd mee gaat, die het vak van schoonheidsspecialist beter op de kaart zet en waar leden trots op zijn dat ze er deel van uitmaken. Om die reden hebben kernleden Gea de Haan gevraagd om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Samen met de leden, het bestuur en de medewerkers van ANBOS vinden zij haar in staat om ANBOS klaar te maken voor de toekomst. Gea de haan (56) is gediplomeerd schoonheidsspecialist en runt al 24 jaar een eigen salon. Zij was eerder 6 jaar penningmeester/secretaris van de brancheorganisatie

De Haan is voorstander van een goed erkend vakdiploma schoonheidsverzorging. Vakinhoudelijk moet er gekeken worden naar het diploma schoonheidsverzorging en de eisen die ANBOS stelt om je bij de brancheorganisatie aan te sluiten. Ook moet er kritisch worden gekeken wat wel en wat niet tot de taken van schoonheidsspecialisten behoort. “Er zijn tenslotte behandelingen die voorbehouden zijn aan huidtherapeuten en artsen”, aldus De Haan. “Maar daar waar mogelijkheden zijn moeten die zeker benut worden. We zijn tenslotte ondernemers.”

Gea de Haan: “Ik voel me vereerd en wil me graag inzetten om ANBOS krachtiger, moderner en interactiever te maken. Vooral het contact met de leden vind ik heel belangrijk, ik wil graag horen wat zij van Anbos verwachten. Ook vind ik het belangrijk dat we in gesprek blijven met andere organisaties in onze branche. Ik wil een voorzitter zijn voor alle leden, met of zonder specialisaties, want ook zonder specialisaties wordt er vakwerk geleverd. Tot slot moeten we de communicatie naar de consument verder uitbouwen. ANBOS moet een sterk merk worden.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *