cosmeticamerk guinot

Cosmeticamerk Guinot naar Care Cosmetics

Cosmeticamerk Guinot naar Care Cosmetics

Het salonmerk GUINOT is al 45 jaar actief in de schoonheidsbranche en staat op de kaart staat als professioneel, innovatief en resultaatgericht. Care Cosmetics werkt aan een portfolio van complementaire merken om de markt van de beautysalons en retailwereld zo optimaal mogelijk te bedienen en ziet in het merk Guinot prachtige aanvulling. Na de overname van cosmeticamerk RoC en Pascaud maakte Care Cosmetics vandaag bekend dat zij nu ook gaan samenwerken met Guinot.

Guinot

Al meer dan 45 jaar is het de missie van GUINOT om vrouwen mooier te maken met behulp van exclusieve en innovatieve schoonheidsmethodes. De zoon van een plastisch chirurg, Jean Daniel Mondin, de voorzitter en CEO van GUINOT, koos ervoor om farmacie te studeren en te promoveren. Met deze opgedane expertise, herdefinieerde Jean Daniel Mondin het concept van “cosmetica” vanuit zijn eigen perspectief en zijn medische roots. In de luxe schoonheidssalon van het Hotel George V in Parijs, bood hij exclusieve Guinot-behandelingen aan voor buitenlandse VIP’s die Parijs bezochten.

Hydradermie

Hydradermie is nog steeds de exclusieve sterbehandeling van Guinot. Door middel van dubbele ionisatie kunnen de werkstoffen dieper in de huid doordringen voor een nog doeltreffender resultaat. Guinot besloot haar behandelingen uitsluitend aan schoonheidssalons toe te vertrouwen. Alleen deze bedrijven beschikken over gekwalificeerde schoonheidstherapeuten die professionele schoonheidsbehandelingen kunnen uitvoeren. Tegenwoordig is Guinot de referentie geworden voor schoonheidssalons. Daarbij is Guinot zich bewust van de kwetsbaarheid van het milieu en zorgt voor de bescherming ervan. Zij streven ernaar het milieu niet alleen te respecteren in zijn formulering en productiemethoden, maar ook in de actieve ingrediënten en verpakking die gebruikt worden. De producten zijn niet getest op dieren en om de huidcompatibiliteit te verbeteren worden geen parabenen gebruikt.

Hoe kies je een merk voor je salon?

Lees hier hoe een cosmeticamerk kiest dat bij jouw salon past. Heb je andere marketingvragen, vraag dan een quickscan aan. Ik help je graag.