beauty on demand uber

Beauty-app brengt beautyprofessional met Uber snel op locatie

Als vrouwen hun haar willen laten verzorgen, dan gaan ze meestal naar hun favoriete lokale kapsalon. Dat is ook het geval bij Blowout&Go, een kapsalon in Dubai die de haarstyling en make-up voor mensen in Dubai verzorgt.   De salon kreeg steeds vaker de vraag van beroemdheden die Dubai bezochten of de stylisten naar naar het hotel of aan huis konden komen.

Beauty on demand

Bgx werd geboren toen de oprichters Ali Rafi en Paria Ghorashi,  de eigenaren van Blowout&Go, zich realiseerden dat drukke vrouwen niet altijd tijd hebben om afspraken van tevoren te plannen en te boeken.  We vinden het steeds gewoner dat we via onze mobiele telefoons allerlei producten en diensten kunnen bestellen die zo snel mogelijk geleverd moeten kunnen worden.  Je kunt al een huisarts online bestellen, dus waarom  nog geen beautyprofessional? Er is behoefte aan een beauty-on-demand service maar er was nog niemand die dat deed.

“De logistiek was de grootste uitdaging ” zegt Paria Ghorashi. “Het Uber-platform heeft al voor verbetering gezorgd in het vervoer van personen en wij zien het leveren van beautyprofessionals op locatie als een logische volgende stap. Klanten via hun smartphone een stylist op locatie boeken. Het bgx platform zorgt er dan samen met Uber voor dat de kapper of make-up artist van de lokale salon naar de klant gebracht wordt. De bgx beauty-app biedt een handige en snelle service voor drukke mensen onderweg en is sinds kort beschikbaar in Londen, Parijs en Dubai”.

Uber zorgt voor logistiek

Klanten zijn steeds veeleisender geworden en de verwachtingen zijn hooggespannen.  We willen een product of dienst en dat willen we zo snel mogelijk in huis hebben. Bgx is het eerste bedrijf dat Uber op deze manier gebruikt en een luxe ervaring biedt aan consumenten die graag door beautyprofessionals behandeld worden op een door hen gewenste locatie. Wat een slim idee: de salon krijgt nieuwe klanten en de consument krijgt service en  stijl met één druk op de knop!

De beauty-app bemiddelt nu nog alleen voor de kapper en de make-up artist, maar stel je eens voor dat dit in de toekomst wordt uitgebreid naar aanvullende diensten zoals een schoonheidsspecialiste of een masseur?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *