beauty concept mooy

Nieuw beautyconcept Mooy in Antwerpen

In Antwerpen vind je het nieuwe beauty concept MOOY, een  instagrammable feel good store. Deze winkel combineert gezond en lekker eten met de verkoop van ‘groene’ huidverzorging en make-up. Je kunt er niet alleen genieten van allerlei lekkers, maar ook vegan, cruelty-free en biologische cosmetica kopen.

Voor MOOY is kwaliteit het allerbelangrijkste. Of het nu om een bijzondere thee gaat, een speciale koffie of een gezonde traktatie die je niet kunt weerstaan : alles wordt met liefde huisgemaakt van het beste dat het seizoen te bieden heeft. Geniet ervan met je vrienden of leg jezelf gewoon eens in de watten, zonder schuldgevoel. Als je geniet, doe het dan goed.

Bij MOOY gaat het dus niet meer alleen over uiterlijk schoonheid en mooi zijn, maar over jezelf goed voelen, zowel van binnen als van buiten. Dat is het geheim van dit nieuwe beauty concept. Ga eens kijken bij MOOY (Lombardenvest 19, 2000 Antwerpen) wat dit concept zo bijzonder maakt.

Foto: https://www.instagram.com/mooy.antwerp/

Concept ontwikkeling

Heb jij ook een briljant idee of nieuw beauty concept?  Iets wat er nog niet is?  Hoe kom je van het strategische ‘wat’ naar een concreet en testbaar ‘hoe’? Ik help je graag bij de ontwikkeling van jouw concept. Vul de quickscan in en ik neem contact met je op.