facebook marketing plan

Ben je actief op Facebook, maar heb je nauwelijks resultaten in de vorm van een stijging van bezoekers op je website of meer afspraken in je salon, kliniek op praktijk? Lees meer over de oorzaken van de tegenvallende resultaten, dan begrijp je ook waarom  het opstellen van een Facebook marketing plan of het plaatsen van een Facebook advertentie een goed idee kan zijn.

Facebook marketingplan opstellen

Iedereen kan online gratis Facebook Webinars volgen om Facebookmarketing te leren en zelf campagnes online te zetten. Het kost veel tijd, maar als je het leuk vindt en als je tevreden bent met de resultaten die je boekt dan is dat prima. Maar als online marketingspecialist stel ik mijn doelen hoger. Een goed Facebook marketing plan moet leiden tot meer afspraken in je salon, kliniek of praktijk en bijdragen aan jouw online imago.

Facebook advertentie maken en doelgroep targetten

Ik kan je ook helpen bij het maken van een Facebookadvertentie. Daarvoor zul je me (tijdelijk) beheerder moeten maken van je Facebookpagina. Ik zorg voor de voorbereiding van de advertentie en ik zal je doelgroep nauwkeurig targetten.  We spreken af wanneer de campagne begint en eindigt en welk budget je bij Facebook wil besteden.

Tijdens de campagne krijg je leads aangeleverd van mensen die geinteresseerd zijn in jouw speciale aanbod op Facebook (naam, e-mailadres, telefoonnummer). Deze mensen kun je vervolgens zelf benaderen om een afspraak te maken.

Ik vraag een vergoeding voor  het ontwikkelen van de campagne, het targetten van jouw doelgroep in jouw verzorgingsgebied en de juiste instellingen van de Facebookcampagne. Daarbij komen dan nog de mediakosten voor het plaatsen van de campagne op Facebook.

Interesse?  Wil je meer informatie hierover, vul dit formulier in.

Informatie aanvragen facebook marketing plan

Informatie aanvragen facebook marketing plan

8 redenen waarom ik je kan helpen bij je Facebook marketing plan

  1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
  2. Kennis van de health, beauty en wellnessmarkt en ontwikkelingen in voeding
  3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere websites en webwinkels. Ik weet hoe internet werkt.
  4. Specialist in inbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
  5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
  6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
  7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
  8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Ben flexibel en levenslustig.