facebook marketing plan

Ben je actief op Facebook, maar heb je nauwelijks resultaten in de vorm van een stijging van bezoekers op je website of meer afspraken? Lees meer over de oorzaken van de tegenvallende resultaten, dan begrijp je ook waarom het opzetten van een Facebook campagne  een goed idee kan zijn.  Want om bereik te realiseren kun je vandaag de dag niet anders dan betaald adverteren op Facebook.

Facebook campagne opzetten

Iedereen kan online gratis Facebook Webinars volgen om Facebookmarketing te leren en zelf campagnes online te zetten. Het kost veel tijd, maar als je het leuk vindt en als je tevreden bent met de resultaten die je boekt dan is dat prima. Maar als online marketingspecialist stel ik mijn doelen hoger. Een goede Facebook campagne moet leiden tot meer resultaten: meer verkeer naar je website, meer merkbekendheid, meer afspraken of meer verkoop.  En het moet natuurlijk ook bijdragen aan je online imago (propositie).

Facebook advertentie maken en doelgroep targetten

Ik kan je helpen bij het opstellen van een Facebook campagne en het maken van een Facebookadvertentie, op maat gemaakt voor jouw salon en jouw doelgroep. Daarvoor zul je me (tijdelijk) beheerder moeten maken van je Facebookpagina.  Ik zorg voor de voorbereiding van de advertentie en ik zal je doelgroep nauwkeurig targetten.  We spreken af wanneer de campagne begint en eindigt en welk budget je bij Facebook wil besteden (bijvoorbeeld 50 Euro). Tijdens de campagne krijg je leads aangeleverd van mensen die geinteresseerd zijn in jouw speciale aanbod op Facebook (naam, e-mailadres, telefoonnummer). Deze mensen kun je vervolgens zelf benaderen om verdere afspraken te maken.

Ik vraag een vergoeding voor  het ontwikkelen van de campagne, het targetten van jouw doelgroep in jouw verzorgingsgebied en de juiste instellingen van de Facebookcampagne. Daarbij komen dan nog de mediakosten voor het plaatsen van de campagne op Facebook.

Interesse?  Wil je meer informatie hierover, vul dit formulier in.

Informatie aanvragen facebook marketing plan

Informatie aanvragen facebook marketing plan

Wij houden ook niet van spam. Lees onze Privacy Statement