meditatie app nederlands

Nieuwe Nederlandse meditatie app

Ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders hebben last van stress, burn-outklachten en verschijnselen van depressie. Wat kun je doen om meer rust in je hoofd en in je lichaam te ervaren?  De bekende auteur en spreker Michael Pilarczyk (49) kreeg zo vaak de vraag naar Nederlandse geleide meditaties dat hij deze heeft vastgelegd in een originele meditatie app Meditation Moments.

“We leven heel veel in ons hoofd en hebben het gevoel dat we heel veel moeten. Juist dan moet je af en toe een moment rust nemen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het effect van mediteren op onze hersenen groot is,” vertelt Pilarczyk. “Mediteren draagt bij aan ontspanning, meer focus en concentratie, een positieve mindset en een betere gezondheid.” De Meditation Moments App is te downloaden vanaf 3 november in de App Store en Google Play Store. Zo wordt de smartphone, die we altijd bij ons hebben en vaak voor veel afleiding zorgt, nu juist een handige tool om een momentje rust voor jezelf te nemen. Ook bevat de meditatie app verschillende langere meditaties en muziektracks om lekker te relaxen.

100% relaxed in 5 minuten

De Meditation Moments app is voor iedereen die behoefte heeft aan innerlijke rust. Bekijk hier de trailer/

De makers van de nieuwe Nederlandse meditatie app Meditation Moments lieten 1868 deelnemers twee weken lang een aantal geleide meditaties testen. Dit zijn de drie meest genoemde resultaten;
1. meer rust in mijn hoofd
2. ik voel me ontspannen en ervaar minder stress
3. ik kom makkelijker in slaap en slaap veel beter

Meditatie app helpt bij een gezonde leefstijl

De meditatieapp is een goede aanvulling op andere gezondheidsapps die helpen bij een gezondere leefstijl. Elke maand krijgen de abonnees een update met nieuwe meditaties en muziek. De meditaties zijn ingedeeld in momenten; Start je dag, Relax, Korte Breaks, Inspiratie, Visualisatie, Geen stress en Slaap Lekker. Geïnteresseerden kunnen een aantal meditaties gratis proberen. Bekijk hier een voorproefje van een geleide meditatie. Een betaald member-abonnement van 2,49 euro per maand geeft toegang tot alle meditaties en muziek. Maandelijks komen er updates met nieuwe meditaties.