apple eerstelijnszorg technologie

Apple opent eigen klinieken voor eerstelijnszorg

Apple duikt in eerstelijnszorg

Apple is van plan om in het voorjaar van 2018 twee ‘AC Wellness’-klinieken te openen voor haar werknemers en hun gezinnen, zo meldt onder andere the Guardian. De klinieken worden gevestigd in Santa Clara County in de buurt van het hoofdkantoor van Apple en Apple Park.  AC Wellness Network heeft als doel om met behulp van technologie en hoogwaardige zorg een betere, toegankelijke relatie met patiënten te realiseren, waardoor de patiënttevredenheid wordt verbeterd.

Het bedrijf heeft onder andere vacatures voor artsen, fysiotherapeuten en verpleegkundigen. Eén vacature voor een huisarts benadrukt de behoefte aan ervaring met “het voorkomen van toekomstige ziekten” en  “enthousiasme voor nieuwe methoden van zorgverlening met behulp van technologie”. Apple is ook op zoek naar deskundigen die zich gaan bezighouden met het ontwikkelen en implementeren van personeelsprogramma’s om gezond gedrag te bevorderen en ziekten te voorkomen.

Naar verluidt zal Apple haar AC Wellness-klinieken en -personeel gebruiken om zijn eigen gezondheidszorg gerelateerde technologieën te testen. In samenwerking met Stadford School of Medicen is Apple is met haar Apple Watch met hartslagsensor betrokken bij onderzoeken naar hartziekten. Apple levert ook apparaten en hulpmiddelen aan de medische industrie die de gezondheidszorg “persoonlijker” zullen gaan maken.

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidsbranche

Is jouw praktijk klaar voor een nieuwe toekomst waarin technologie een belangrijke rol speelt? Ben jij in staat om in te spelen op de behoefte van deze veranderende klant? Misschien kun je je diensten uitbreiden met behandelingen op het gebied van positieve gezondheid?

Mijn visie: kijk goed wat er gebeurt in jouw markt en zet de behoefte van de klant centraal in jouw marketing aanpak. Kies voor een onderscheidende propositie van jouw praktijk en zorg dat je online zichtbaar bent. Want door online te laten zien waar je goed in bent, word je ook beter gevonden.

Speciaal voor professionals met een eigen praktijk hebben we hiervoor een nieuwe aanpak ontwikkeld. Samen bedenken we hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken en hoe je daarvoor jouw website en social media in kunt zetten. Als we dit goed doen hebben we voor dit plan maar 1 A4 nodig. Vervolgens leer ik je de fijne kneepjes van mijn vak om jou te helpen om je praktijk meer bekendheid te geven en meer nieuwe klanten te werven.  Lees hier meer over marketing voor vak professionals met een eigen praktijk of vul de quickscan in. Ik neem snel contact met je op.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *