website optimalisatie technisch

 Website optimalisatie

Een goede website is een website die doet wat hij moet doen. Namelijk; verkopen, overtuigen en informeren. Een bezoeker moet ten alle tijden weten wat jij doet, wat je te bieden heb en wat hij moet doen (om te krijgen wat hij wil). Het draait om de bezoeker. Niet om wat jij en de designers mooi vinden (en dat is direct een van de grootste valkuilen bij  het laten maken van  een website).

Een goede website begint met een goede techniek. Voor zoekmachines is de manier waarop een site geprogrammeerd is een belangrijke graadmeter.  Stel dat je een mooie, eenvoudige website hebt laten bouwen, dan wil dat nog niet altijd zeggen dat deze ook optimaal functioneert en goed vindbaar is. Is het achter de schermen niet goed geregeld, dan weten zoekmachines niet waar de site over gaat of hoe deze in elkaar steekt. Het resultaat: een lage waardering en geen goede positie in de Google zoekresultaten.

Bij website optimalisatie bekijk ik waar voor jou de kansen liggen om online snel beter te scoren. Ik check de technische instellingen van jouw website en kijk of de metatags van jouw website goed zijn ingesteld. Dit zijn werkzaamheden die met weinig inspanning relatief veel resultaat opleveren.  Daarbij bekijk ik of je website technisch in orde is (snel en met de juiste instellingen) en op welke manier je je website zodanig kunt inzetten dat je meer klanten of omzet krijgt.

Voordelen website optimalisatie Quick Wins

  • Wat kun je snel en goedkoop aanpassen om meer bezoekers naar je website te trekken?
  • Betere positie in Google zoekresultaten
  • Meer bezoekers naar je website, meer leads of afspraken
  • Meer omzet, meer winst

een mooie websiteWil jij snel je website optimaliseren?

Voor de website optimalisatie vraag ik een vaste prijs, afhankelijk van de omvang (aantal pagina’s) van jouw website.  Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek en heeft zijn   zijn eigen markt en concurrentie.

Wil je je website laten optimaliseren? Mail je naam en de URL van je website. Ik bekijk je website en laat je weten wat het gaat kosten.

Wil je nog meer resultaat uit jouw online inspanningen?

Speciaal voor professionals met een kliniek, salon of praktijk heb ik een nieuwe, strategische online marketingaanpak ontwikkeld. Een lange termijn aanpak die alleen geschikt is voor professionals die expert zijn op hun vakgebied.

Wil je nog meer structuur in jouw online marketing? Huur mij dan in als jouw online marketing coach

Interesse?  Mail je naam en de URL van je website en geef aan waar je interesse naar uit gaat.