Het werken met een online marketingplan is een de belangrijkste voorwaarden om online succesvol te zijn en dat geldt ook voor een salon, kliniek of praktijk. Je moet weten waar je staat en waar je naar toe wilt. Toch vinden veel professionals dit lastig. Ze zijn liever bezig met hun vak dan dat ze werken aan hun online marketingstrategie. En juist daar kan ik je bij helpen.

Online branding voor professionals: jij bent het merk!

online marketingplan schrijvenEr is een nieuwe aanpak die heel geschikt is voor professionals die goed zijn in hun vak en die bereid zijn hun kennis te delen, dit heet inbound marketing. Als je met deze nieuwe marketingaanpak wil toepassen op jouw kliniek, praktijk of salon, dan is het een voorwaarde dat je specialist bent in een bepaald vakgebied.  Want voor de grijze muizen onder de klinieken, salons en praktijken gaat deze marketingstrategie helaas niet werken.

Deze nieuwe marketingaanpak vergt meestal ook een andere manier van communicatie met je klanten. Dat moet je durven en willen, maar ik ben ervan overtuigd dat het werkt, zeker ook op de langere termijn. Want dit is ook de strategie geweest waarmee ik Beautyspot.nl heb laten groeien van een underdogpositie naar een autoriteit in de professionele beautymarkt.

Voordelen
• Strategische lange termijn aanpak om jou tot autoriteit op je vakgebied te maken, je wordt zelf het merk
• Offline en online propositie gaan elkaar verder versterken
• Minder prijsconcurrentie door eigen unieke propositie
• Meer bezoekers naar je website
• Betere positie in Google zoekresultaten door organische zoekverkeer (gratis)
• Leer hoe je Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter (organisch) kunt inzetten om je positie verder te verstevigen
• Meer afspraken in je kliniek, praktijk of salon
• Meer omzet, meer winst

Communicatie voornamelijk per mail. Maximaal 1 uur persoonlijk contact (telefoon, skype) gedurende het gehele traject.

7 Redenen waarom ik je goed kan helpen

Ik vind het leuk om professionals in dit digitale tijdperk verder te helpen.  Met een slim plan voor de langere termijn kun je zo op internet je voorsprong pakken.
7 redenen waarom ik je goed kan helpen.Inge de Munnik

  1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999. Ik weet wat wel en niet werkt op internet
  2. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl, Beautynieuws.nl en Eetjemooi.nl.
  3. Specialist in inbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
  4. Vakkundig: docent marketing aan HBO en SRM, NIMA C.
  5. Praktisch. Geen ingewikkelde theorien, gewoon doen. Voorbeelden uit de praktijk
  6. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
  7. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Moet kunnen toch?

Prijs van een online marketingplan voor kliniek, salon of praktijk

Een online marketingplan onbetaalbaar? Voor jou wel als het je op langere termijn meer omzet en succes oplevert. En bovendien vermijd je op deze manier het concurreren op prijs en werk je aan je eigen merk.  Maar als investering zijn de kosten heel goed te overzien en heb je deze er met enkele nieuwe klanten per jaar zo weer uit.

Gezien mijn jarenlange ervaring in de professionele beauty- en healthbranche kan ik een aantrekkelijk tarief  hanteren.  Wil je weten of jij als professional toe bent aan deze nieuwe strategische marketingaanpak? Mail de URL van de website en je naam, dan kijk ik of deze strategie ook voor jouw praktijk, kliniek of salon geschikt is.

Vanessa Jeremiasse, schoonheidssalon Vanessa in Bleiswijk:
Inge heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik mijn salon online het beste neer kan zetten, welke marketing strategie ik daarbij het beste toe kan passen en vooral ook hoe het niet moet. Zij maakt inzichtelijk hoe jouw salon er nu voor staat en heeft een heel goed beeld van welke strategie het beste bij jouw salon of praktijk past. Resultaten zijn na plan van aanpak vrijwel direct merkbaar. Wanneer je merkt dat je vastzit met jouw bedrijf, dan heb je deze investering binnen no time terug verdiend en sta jij zelfverzekerd weer in jouw groeiende salon. Inge bedankt, je bent geweldig! xxx