Het werken met een online marketingplan en een unieke propositie zijn de belangrijkste voorwaarden om online succesvol te zijn en dat geldt ook voor  kliniek of praktijk. Je moet weten waar je staat, en waar je naar toe wilt. Toch vinden veel professionals dit lastig. Ze zijn liever bezig met hun vak dan dat ze werken aan hun online marketingstrategie. En juist daar kan ik je bij helpen.

Online branding voor professionals: jij bent het merk!

online marketing strategieEr is een nieuwe aanpak die heel geschikt is voor professionals die goed zijn in hun vak, zoals foodprofessionals, zorgprofessionals of wellnessprofessionals en die bereid zijn hun kennis te delen, dit heet inbound marketing. Als je met deze nieuwe marketingaanpak wil toepassen op jouw kliniek of praktijk dan is het een voorwaarde dat je specialist bent in een bepaald vakgebied.  Want voor de grijze muizen onder de klinieken en praktijken gaat deze marketingstrategie helaas niet werken.

Deze nieuwe marketingaanpak vergt meestal ook een andere manier van communicatie met je klanten. Dat moet je durven en willen, maar ik ben ervan overtuigd dat het werkt, zeker ook op de langere termijn. Want dit is ook de strategie geweest waarmee ik Beautyspot.nl heb laten groeien van een underdogpositie naar een autoriteit in de professionele schoonheidsbranche.

Voordelen
• Strategische lange termijn aanpak om jou tot autoriteit op je vakgebied te maken, je wordt zelf het merk
• Offline en online propositie gaan elkaar verder versterken
• Minder prijsconcurrentie door eigen unieke propositie
• Meer bezoekers naar je website
• Betere positie in Google zoekresultaten door organisch zoekverkeer (gratis)
• Leer hoe je social media succesvol kunt inzetten om je positie verder te verstevigen
• Meer afspraken in je kliniek of praktijk
• Meer omzet, meer winst

Wil jij je een online marketingplan voor jouw kliniek of praktijk?

Ik ga samen met jou op zoek naar jouw sterke punten en het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf.   Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek, heeft  zijn eigen marktgebied en eigen concurrentie. Samen met jou maak ik de vertaalslag naar jouw kliniek of praktijk,  jouw boodschap en jouw doelgroep. En vervolgens stellen we samen vast waar jij voor wil gaan!  Ik heb de kennis en ervaring om je hierbij de helpen:

  1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
  2. Kennis van de markt. trends en ontwikkelingen in food, zorg, beauty en wellness
  3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere online concepten. Ik weet hoe internet werkt.
  4. Specialist contentmarketing, social media marketing en SEO
  5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
  6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
  7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
  8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus.

Wil je weten hoe er meer bezoekers naar je website kunt trekken en hoe je zo veel mogelijk leads of afspraken kunt genereren? Mail je naam en de URL van je website. Ik laat je dan snel weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn om met behulp van een aangescherpte propositie meer klanten te werven.

Prijs van een online marketingplan voor kliniek of praktijk

Een online marketingplan onbetaalbaar? Voor jou wel als het je op langere termijn meer omzet en succes oplevert. En bovendien vermijd je op deze manier het concurreren op prijs en werk je aan je eigen merk.  Maar als investering zijn de kosten heel goed te overzien en heb je deze er met enkele nieuwe klanten per jaar zo weer uit.

Gezien mijn jarenlange ervaring in de professionele beauty- en healthbranche kan ik een aantrekkelijk tarief  hanteren.  Wil je weten of jij als professional toe bent aan deze nieuwe strategische marketingaanpak? Mail de URL van de website en je naam, dan kijk ik of deze strategie ook voor jouw praktijk, kliniek of salon geschikt is.

Vanessa Jeremiasse 
Inge heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik mijn bedrijf online het beste neer kan zetten, welke marketing strategie ik daarbij het beste toe kan passen en vooral ook hoe het niet moet. Zij maakt inzichtelijk hoe jouw bedrijf er nu voor staat en heeft een heel goed beeld van welke strategie het beste bij jouw bedrijf  past. Resultaten zijn na plan van aanpak vrijwel direct merkbaar. Wanneer je merkt dat je vastzit met jouw bedrijf, dan heb je deze investering binnen no time terug verdiend en sta jij zelfverzekerd weer in jouw groeiende bedrijf. Inge bedankt, je bent geweldig! xxx