online marketing coaching

Structuur in jouw online marketing

Ook in 2018 zal het beheren en sturen van jouw online marketingactiviteiten een uitdaging blijven. Wat ga je online in tijd en geld investeren, en wat levert het eigenlijk op? Hoe haal je meer uit je sociale media? 

Hoe lijkt het jou om

 • Tijd en geld te beparen door de inzet van een ervaren online marketeer die jouw markt goed kent?
 • Op een effectieve manier nieuwe potentiële klanten te vinden?
 • Meer resultaat uit je Social Media te halen?
 • Je weer op je kerntaken, je vakgebied, te kunnen focussen?
 • Een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing?
 • Op een slimme manier de concurrentie aan te gaan met bedrijven die vele malen groter zijn?
 • Structuur te hebben in jouw online marketing strategie zodat je houvast hebt en het volhoudt?

Als je wil weten of je online marketing succesvol is dan is jouw website  dé graadmeter van al je online activiteiten. Krijg je meer bezoekers op je website? Wat bekijken de mensen op jouw website? Waar haken ze af? We meten het effect van jouw online inspanning met behulp van webstatistieken (Google Analytics), Op basis van de resultaten sturen we bij waar nodig.

We beginnen met een 0-meting: hoeveel bezoekers heb je nu op je website en via welke kanalen komen ze binnen (google, social media, via andere websites). We bespreken samen ideeën om het aantal bezoekers te verhogen en meer resultaten / leads / afspraken te halen uit je website. Het is een kwestie van meten, weten en verbeteren.

Als coach ben ik niet alleen een klankbord om mee te brainstormen en plannen te bedenken om jouw ideeën te verwezenlijken. Met mijn 18 jaar ervaring als online marketeer weet ik inmiddels echt wel wat wel en niet goed werkt op internet. Als coach begeleid ik jou ook bij de uitvoering van jouw online plannen en geef ik je tips voor een effectieve uitvoering. Ik motiveer je, blijf doorvragen en leg je alles in Jip en Janneke taal uit. Ik wil je niks door je strot duwen, want dat hou jij (en ik) het niet vol. Het moet bij jou passen. Ik ben je vraagbaak, sparringpartner en stok achter de deur.

Praktische informatie online marketing coaching

Online marketing coaching abonnement

Een online marketing  coaching abonnement (1x per maand) bestaat uit

 • maandelijkse analyse van jouw website statistieken
 • kort verslag van de uitkomsten van de analyse. Op basis van mijn bevindingen zet ik de lijnen uit voor de te volgen strategie en formuleer ik actiepunten voor de komende maand.
 • Iedere maand stellen we in onderling overleg samen vast waar ik tijd aan zal besteden (2 uur per maand)  en wat je zelf kunt en wilt doen.

Als je bezig bent met de uitvoering van je website optimalisatie dan komt het voor dat er technische aanpassingen nodig zijn die je zelf niet kunt of wilt doen. Of je webbouwer moet iets aanpassen, maar je vindt het lastig om door te geven wat er precies moet gebeuren. Ook op technisch gebied begeleid ik je bij de veranderingen aan je website die nodig zijn om betere resultaten te halen.  Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn het inplannen en targetten van betaalde campagnes (bijvoorbeeld Facebook campagne), content marketing of website optimalisatie voor SEO.

Het maandelijkse coaching overleg bevat 2 uur per maand voor overleg en de uitvoering van de werkzaamheden waarvan we afspreken dat ik ze voor je zal uitvoeren. In overleg kunnen we ook meerdere uren per maand afspreken. 

Word ik jouw online marketing coach?

Kennismaking

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek dat 30 tot maximaal 45 minuten duurt:

 • leren we elkaar kennen en leg ik je uit wat mijn werkwijze als coach is
 • wil ik graag van je weten wat de doelstellingen van je online marketing strategie zijn, wat wil je bereiken? Wat gaat goed, wat kan beter?
 • formuleren we samen wat je nodig hebt om je doelen te bereiken
 • Besluiten we samen dat het klikt en dat ik je kan helpen, dan worden in overleg, op basis van ket kennismakingsgesprek, het aantal coachingsgesprekken en de frequentie bepaald.

Kennismaken kan persoonlijk bij mij in mijn kantoor in Den Bosch, via Skype of via een telefonisch consult.

Heb je interesse? Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vindt kan ik maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd coachen.

Informatie aanvraag online marketing coach

Ik heb de kennis en ervaring om de lijnen voor jouw online marketing strategie uit te zetten.

 1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
 2. Kennis van de markt. trends en ontwikkelingen in food, health, beauty en wellness
 3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere websites en webwinkels. Ik weet hoe internet werkt.
 4. Specialist in iinbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
 5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
 6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
 7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
 8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus.