online marketing coach ads

Je weet dat er online kansen voor jou zijn en je weet dat online zichtbaar moet zijn. Je wil meer merkbekendheid, meer bezoekers naar je website, meer afspraken en leads. Maar hoe doe je dat?

Als online marketing specialist in food, health, beauty en wellness weet ik als geen ander dat het opzetten en up-to-date houden van een website en social media kanalen een enorme uitdaging is.

Ik help je bij je online strategie, ik bouw of optimaliseer je website en ga vervolgens er voor zorgen dat er meer bezoekers, afspraken en leads worden gerealiseerd via je website en social media. Zie mij als jouw (parttime) marketing coach terwijl je zelf de activiteiten blijft doen die jij leuker of belangrijker vindt.

Inzicht in gedrag van klanten en niet-klanten

Weet je niet hoe je moet beginnen met online marketing? Wat ga je online in tijd en geld investeren, en wat levert het eigenlijk op?
Met een beter inzicht in de klantgegevens en het -gedrag kun je ook je marketingbudget beter besteden.  Je kunt je heel gericht wenden tot specifieke doelgroepen. Dat geeft een beter rendement en leidt tot lagere kosten. De klant merkt bovendien dat je begrijpt wat hij zoekt en zal dat waarderen. Die waardering leidt ertoe dat hij klant blijft. Hij heeft immers geen reden om weg te gaan.

Structuur in jouw online marketing

Hoe lijkt het jou om

 • Tijd en geld te beparen door de inzet van een ervaren online marketeer die jouw markt goed kent?
 • Op een effectieve manier nieuwe potentiële klanten te vinden?
 • Meer resultaat uit je Social Media te halen?
 • Je weer op je kerntaken, je vakgebied, te kunnen focussen?
 • Een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing?
 • Op een slimme manier de concurrentie aan te gaan met bedrijven die vele malen groter zijn?
 • Structuur te hebben in jouw online marketing strategie zodat je houvast hebt en het volhoudt?

Hoe doet jouw website het? Krijg je meer bezoek?

Als je wil weten of je online marketing succesvol is dan is jouw website  dé graadmeter van al je online activiteiten. Krijg je meer bezoekers op je website? Wat bekijken de mensen op jouw website? Waar haken ze af?  We meten het effect van jouw online inspanning met behulp van webstatistieken (Google Analytics). Op basis van de resultaten sturen we bij waar nodig.

We beginnen met een 0-meting: hoeveel bezoekers heb je nu op je website en via welke kanalen komen ze binnen (google, social media, via andere websites). We bespreken samen ideeën om het aantal bezoekers te verhogen en meer resultaten / leads / afspraken te halen uit je website. Het is een kwestie van meten, weten en verbeteren.

Als coach ben ik niet alleen een klankbord om mee te brainstormen en plannen te bedenken om jouw ideeën te verwezenlijken. Met mijn jarenlange ervaring 18 jaar ervaring (actief op internet sinds 2000) als online marketeer weet ik inmiddels echt wel wat wel en niet goed werkt op internet. Als coach begeleid ik jou ook bij de uitvoering van jouw online plannen en geef ik je tips voor een effectieve uitvoering. Ik motiveer je, blijf doorvragen en leg je alles in Jip en Janneke taal uit. Ik wil je niks door je strot duwen, want dat hou jij (en ik) het niet vol. Het moet bij jou passen. Ik ben je vraagbaak, sparringpartner en stok achter de deur.

Online marketing coaching abonnement

Een online marketing  coaching abonnement bestaat uit

 • Maandelijkse analyse van jouw website statistieken
  Ik bekijk jouw webstatistieken: krijg je meer bezoek? Wat gaat goed, wat kan beter?
 • Voorstel voor verbetering van je online marketing activiteiten. 
  Op basis van mijn bevindingen zet ik de lijnen uit voor de te volgen online marketing strategie en formuleer ik de mogelijkheden om jouw online marketing te verbeteren.
 • We spreken af welke werkzaamheden ik voor je ga uitvoeren*
  Ik ga werken aan jouw online marketing en daar besteed ik 2 uur per maand aan.
  Ook spreken we af wat jij zelf kunt en wilt doen in die maand
 • Aan het eind van de maand kijken we of onze inspanningen succes hebben gehad en wat we nog meer kunnen verbeteren.

* Voorbeelden van werkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren*
Als je bezig bent met de uitvoering van je website optimalisatie dan komt het voor dat er technische aanpassingen nodig zijn die je zelf niet kunt of wilt doen. Of je webbouwer moet iets aanpassen, maar je vindt het lastig om door te geven wat er precies moet gebeuren. Ook op technisch gebied begeleid ik je bij de veranderingen aan je website die nodig zijn om betere resultaten te halen.  Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn het inplannen en targetten van betaalde campagnes (bijvoorbeeld Facebook campagne), content marketing of social media monitoring.

Word ik jouw online marketing coach?

Ik heb de kennis en ervaring om de lijnen voor jouw online marketing strategie uit te zetten.
Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vindt kan ik maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd coachen.
Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op.

Informatie aanvraag online marketing coach