Strategisch online marketing coach

markting coach salon kliniek praktijkAls je bezig bent met de uitvoering van je online marketingstrategie of online marketingplan voor je salon, kliniek of praktijk,  dan komt het voor dat er technische aanpassingen nodig zijn die je zelf niet kunt of wilt doen. Of je webbouwer moet iets aanpassen, maar je vindt het lastig om door te geven wat er precies moet gebeuren.  Er zijn altijd wel vragen die je beantwoord wilt hebben. Natuurlijk wil je niet uren op internet zoeken naar het antwoord.

Als coach ben ik niet alleen een klankbord om mee te brainstormen en plannen te bedenken om jouw ideeën te verwezenlijken. Als coach begeleid ik jou ook bij de uitvoering van jouw online plannen en geef ik je tips voor een effectieve uitvoering. Met mijn ervaring als online marketeer weet ik inmiddels wel wat wel en niet goed werkt op internet. Wat ga je investeren en wat levert het je op? Daar kan ik je bij helpen.

Een belangrijk onderdeel bij deze samenwerking is het interpreteren van de webstatistieken. Want hiermee kunnen we de resultaten goed volgen en bijsturen waar nodig. Heb je behoefte om 1 keer per maand eens lekker te brainstormen met mij? Een uur lang alle ideeën op tafel en een advies om ze uit te werken? En het volgen van de webstatistieken en actie erop ondernemen waar nodig? Huur mij dan in als jouw online marketing coach.

8 redenen om mij in te huren

  1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
  2. Kennis van de health, beauty en wellnessmarkt en ontwikkelingen in voeding
  3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere websites en webwinkels. Ik weet hoe internet werkt.
  4. Specialist in inbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
  5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
  6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
  7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
  8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Ben flexibel en levenslustig.

Neem daarom nu contact met me op: bel 06-44440065.  Of vul de quickscan in. Ik zal dan je website bekijken en vrijblijvend aangeven wat ik voor je kan betekenen.