Wil jij je online zichtbaarheid vergroten?

Wil jij online beter zichtbaar zijn of  herken je een van de volgende problemen?

 • Wil jij meer bezoekers op je website?  Zijn je bezoekersaantallen te laag of dalen ze?
 • Wil je meer resultaat halen uit alles wat je online doet?
 • Wil je Social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je niet welke platforms geschikt voor jouw bedrijf zijn of hoe je dit moet aanpakken?
 • Wil je een website laten bouwen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je je huidige website optimaliseren?
 • Staan je concurrenten hoger in Google dan jij?
 • Valt je omzet tegen?
 • Ben jij er niet zeker van of je als bedrijf, merk of professional klaar bent voor de toekomst en hoe je je online wil positioneren?
 • Ben jij een beauty, health- of wellnessprofessional en heb jij een een salon, kliniek of praktijk?  En ben je liever met je vak bezig dat met je website en social media?

Goed nieuws! Ik kan je helpen!

Als online marketing strateeg sta ik voor je klaar.  Of je nu een  klein of groot bedrijf hebt,  ik begrijp de uitdagingen die hier voor veel bedrijven en professionals nog liggen. Ik helpt bedrijven, merken en professionals in food, health, beauty en wellness die graag willen sparren met iemand die hun markt goed kent en veel kennis en ervaring op het gebied van online marketing heeft.  Ook help ik bedrijven die online marketing lastig vinden, er geen tijd voor hebben of er een hekel aan hebben.

Om succesvol op internet te kunnen opereren moet je een duidelijke visie op de markt hebben, weten waar je voor staat en de doelen die je via online kanalen wil bereiken.  Bepaal je online propositie, dan ben je klaar voor de toekomst.

Het resultaat: meer traffic naar de website, een grotere merkbekendheid, meer leads en dus ook meer klanten

Ik help je mee om de grote lijnen uit te zetten en geef aan waar je het beste mee kan beginnen. Daarbij maken we slim gebruik van een combinatie van contentmarketing, social media marketing en zoekmachtine optimalisatie. Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek, heeft  zijn eigen marktgebied en eigen concurrentie. Ik ben extreem gemotiveerd om jou te helpen en ook nog eens competitief ingesteld. Samen kunnen wij jouw concurrenten verslaan.

Ik heb de kennis en ervaring om de lijnen voor jouw online marketing strategie uit te zetten:

 1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
 2. Kennis van de markt. trends en ontwikkelingen in food, health, beauty en wellness
 3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere websites en webwinkels. Ik weet hoe internet werkt.
 4. Specialist in iinbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
 5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
 6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
 7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
 8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vul dan de quickscan in. Ik zal dan je website bekijken en vrijblijvend aangeven wat ik voor je kan betekenen.