Online marketing strateeg in food, health, beauty en wellness

Wil jij meer inzicht in je websitebezoek? Als online marketing strateeg sta ik voor je klaar.  Ik helpt bedrijven, merken en professionals in food, health, beauty en wellness die graag willen sparren met iemand die hun markt goed kent en veel kennis en ervaring op het gebied van online marketing heeft.  Ook help ik bedrijven die online marketing lastig vinden, er geen tijd voor hebben of er een hekel aan hebben.

Herken je één of meerdere van de volgende punten?

 • Ben jij er niet zeker van of je als bedrijf, merk of professional klaar bent voor de toekomst en hoe je je online wil positioneren?
 • Wil jij meer bezoekers op je website?  Zijn je bezoekersaantallen te laag of dalen ze?
 • Wil je meer resultaat halen uit alles wat je online doet?
 • Ben jij een beauty- of healthprofessional en heb jij een een salon, kliniek of praktijk?  En ben je liever met je vak bezig dat met je website en social media?
 • Wil je Social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je niet welke platforms geschikt voor jouw bedrijf zijn of hoe je dit moet aanpakken?
 • Wil je een website laten bouwen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je je huidige website optimaliseren?
 • Staan je concurrenten hoger in Google dan jij?
 • Valt je omzet tegen?

Goed nieuws! Ik kan je helpen!

De meeste bedrijven willen groeien en denken eraan om nieuwe klanten werven via internet. Maar hoe pak je dat aan? Even een website laten maken en dan is het klaar? Meer bloggen, vaker een nieuwsbrief sturen of iets posten op social media? Veel bedrijven doen maar wat, maar dat is helaas niet effectief.

Om succesvol op internet te kunnen opereren moet je een duidelijke visie op de markt hebben, weten waar je voor staat en de doelen die je als professional via online kanalen wil bereiken.  Bepaal je online propositie, dan ben je klaar voor de toekomst. Of je nu een  klein of groot bedrijf hebt,  ik begrijp de uitdagingen die hier voor veel bedrijven en professionals nog liggen. Ik deel graag mijn visie over de manier waarop ik jouw bedrijf of merk in dit digitale tijdperk verder kan brengen. Het resultaat: meer traffic naar de website, een grotere merkbekendheid, meer leads en dus ook meer klanten

Dit traject doorlopen wij samen: jij als professional / ondernemer,  ik als online marketing strateeg.  Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek, heeft  zijn eigen marktgebied en eigen concurrentie. Ik ben extreem gemotiveerd om jou te helpen en ook nog eens competitief ingesteld. Samen kunnen wij jouw concurrenten verslaan.

7 redenen om mij in te huren

 1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
 2. Kennis van de health, beauty en wellnessmarkt en ontwikkelingen in voeding
 3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere websites en webwinkels. Ik weet hoe internet werkt.
 4. Specialist in inbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
 5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
 6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
 7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
 8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Ben flexibel en levenslustig.

Neem daarom nu contact met me op: bel 06-44440065 of mail naar info@ingedemunnik.nl

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vul dan de quickscan in. Ik zal dan je website bekijken en vrijblijvend aangeven wat ik voor je kan betekenen.