Training

Op verzoek verzorg ik ook maatwerk trainingen.  Deze zijn nu in ontwikkeling. Een voorbeeld van een training die ik kan verzorgen is een Social Media Training.

Social Media Training voor professionals

Tijdens de Social Media training leren we je om een social media strategie op te zetten en succesvol toe te passen voor je eigen salon, kliniek of praktijk.

Ben je zakelijk al van start gegaan met social media, maar wil je de social media activiteiten naar het volgende niveau tillen? Dat kan! Hoe creeer je meer bereik, bezoekers en afspraken? Een goede social media strategie helpt je hierbij en faciliteert bij het behalen van jouw online marketing doelstellingen.

Naast de theorie ga je samen met Inge de Munnik aan de slag, met het opzetten van strategisch social media plan. Na een dag training kun je zelf aan de slag met een strategisch plan op maat.

De social media training bestaat uit 4 onderdelen:

1. Korte social media introductie
De introductie schets een goed beeld over de mogelijkheden van social media voor salon, kliniek of praktijk.
Wat zijn social media? Wat zijn de voor- en nadelen voor bedrijven? Wat kun je bereiken met social media? Waarom social media inzetten?

2. Social media kanalen
We lichten de meest gebruikte kanalen verder toe: Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Wie gebruikt deze kanalen? Hoe werkt ieder kanaal? Wat zijn de voor- en nadelen per kanaal? Welk kanaal moet je als salon, kliniek of praktijk wanneer inzetten of juist niet? In overleg kunnen ook andere kanalen besproken worden.

3. Social media strategie
In dit onderdeel komen alle stappen van het realiseren van een social media strategie uitgebreid aan bod. Doelstellingen formuleren, doelgroepen segmenteren, een contentplanning maken, de marketingmix integratie en resultaten meten. Na iedere stap krijg je zelf de tijd om het onderdeel uit te werken. Uiteraard word je hierin begeleid. Na het doorlopen van alle onderdelen heb je een eigen strategie geformuleerd.

4. Social media tips en tools
De training eindigt met een aantal tips en tools. Deze maken het voor jou makkelijker om de strategie te realiseren en doelstellingen te behalen. Denk hierbij aan tips over het plaatsen van goede content of hoe je eenvoudig één bericht op meerdere kanalen kunt plaatsen.

Praktische informatie

Voor wie: de training is zeer geschikt voor eigenaren van een salon, kliniek of praktijk die zakelijk al is gestart met social media.
Locatie: Den Bosch of andere locatie in overleg
Duur training: 5 uur inclusief 1 uur pauze
Deelnemers: minimaal 4 – maximaal 8 deelnemers

Kosten: € 175 per deelnemer.
Exclusief kosten van locatie (zaalhuur), reiskosten (indien buiten den Bosch) en catering.

De trainer

De social media training wordt gegeven door Inge de Munnik, een ervaren online marketing specialist en docent marketing. De training is naar eigen inzicht opgezet en houdt rekening met wensen en eisen van de doelgroep . Tijdens de training geef ik gericht advies over het gebruik van social media voor jouw salon, kliniek of praktijk. Daarnaast zullen we samen stappen zetten, om de geformuleerde strategie in de praktijk te brengen.

8 redenen om mij in te huren

  1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
  2. Kennis van de health, beauty en wellnessmarkt en ontwikkelingen in voeding
  3. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit. Founder van Beautyspot.nl en Eetjemooi.nl en diverse andere websites en webwinkels. Ik weet hoe internet werkt.
  4. Specialist in inbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
  5. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
  6. Praktisch. Plan opstellen en gewoon doen. Daarna meten, weten en verbeteren.
  7. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
  8. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Ben flexibel en levenslustig.

Neem daarom nu contact met me op: bel 06-44440065.  Of vul de quickscan in. Ik zal dan je website bekijken en vrijblijvend aangeven wat ik voor je kan betekenen.