Marktpositie verbeteren

Ik ben gespecialiseerd in online marketing in health, food, beauty en wellness. Ik vertaal marktkansen en klantbehoeften naar proposities en help bedrijven, merken en professionals bij het ontwikkelen, coördineren en implementeren van de marketingstrategie. Ik weet hoe je een product of dienst in de markt zet.  Ik zorg ervoor dat mijn klanten resultaat halen uit hun online marketing budget.

Meer resultaat uit jouw website en social media?

Zoek je naar mogelijkheden om meer online bezoekers te genereren? Of zoek je naar manieren waarop bezoekers sneller converteren (actie ondernemen)? Of beide: betere online resultaten voor jouw website?

Vul dan de Quickscan in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Profiteer van mijn kennis en ervaring 

online marketing resultaatIn 2000 introduceerde ik de eerste online parfumerie van Nederland met een persoonlijk geuradvies. In 2011 ontwikkelde ik het mutichannel marketing concept Eet je Mooi.nl en een award winnende webwinkel voor vrouwen. Zo heb ik diverse innovatieve online concepten opgezet, ontwikkeld en zelf geëxploiteerd.

Sommige websites zijn na de startup- en introductiefase verkocht aan derden.  In 2013 verkocht ik mijn online redactioneel vakmagazine  aan Jaarbeurs om samen met hen een B2B leadgeneratie platform (Beautyspot.nl) in de markt te zetten.  Andere websites (in eigen beheer) gebruik ik om nieuwe ontwikkelingen in online marketing of nieuwe online tools te testen. Ik heb niks ‘van horen zeggen’. Ik heb veel veranderingen meegemaakt, trends zien komen en gaan.  Mijn opdrachtgevers profiteren van de kennis en ervaring die ik hierbij opgedaan heb.

Inspiratie en ondersteuning bij jouw marketing strategie en -implementatie

Als marketing sidekick ondersteun ik ambitieuze ondernemers met een ‘denken en doen’ marketing totaalaanpak bij het verbeteren van hun (online) marktpositie. Ik help je om (online) de potentiële klanten aan te trekken die bij jouw bedrijf passen zodat je je marktpositie kunt versterken.

Als strategisch marketeer en online marketing specialist heb ik ruim 20 jaar ervaring met de marketing en exploitatie van websites. Ik heb veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van een (online) marketingstrategie, het neerzetten en/of verbeteren van een sterk merk (branding), social media marketing, SEO & SEA, website optimalisatie en content creatie.

Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vorm ik de brug tussen een traditionele marktbenadering en een online aanwezigheid die resultaat oplevert: naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers op je website, meer contactaanvragen en/ of leads.

Deze klanten waren tevreden over het resultaat