Je weet dat er online kansen voor jou zijn en je weet dat online zichtbaar moet zijn. Je wil meer merkbekendheid, meer bezoekers naar je website, meer afspraken en leads. Maar hoe doe je dat? Weet je niet hoe je moet beginnen met online marketing? Wat ga je online in tijd en geld investeren, en wat levert het eigenlijk op?

Als online marketing specialist in health, food, beauty en wellness weet ik als geen ander dat het opzetten en up-to-date houden van een website en social media kanalen een enorme uitdaging is.

Zie mij als jouw flexibele marketing collega. Ik help je bij je online strategie, ik optimaliseer je (bestaande) website en ga vervolgens er voor zorgen dat er meer bezoekers, afspraken en leads worden gerealiseerd via je website en social media. Zie mij als jouw (parttime) marketing kracht terwijl je zelf de activiteiten blijft doen die jij leuker of belangrijker vindt.

Structuur in jouw online marketing

Hoe lijkt het jou om

  • Tijd en geld te beparen door de inzet van een ervaren online marketeer die jouw markt goed kent?
  • Op een effectieve manier nieuwe klanten te werven?
  • Meer resultaat uit je Social Media te halen?
  • Je weer op je kerntaken, je vakgebied, te kunnen focussen?
  • Een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing?
  • Op een slimme manier de concurrentie aan te gaan met bedrijven die vele malen groter zijn?
  • Structuur te hebben in jouw online marketing strategie zodat je houvast hebt en het volhoudt?

Stap voor stap vooruit met jouw online marketing

Als je wil weten of je online marketing succesvol is dan is jouw website  dé graadmeter van al je online activiteiten. Krijg je meer bezoekers op je website? Wat bekijken de mensen op jouw website? Waar haken ze af?  We meten het effect van jouw online inspanning met behulp van webstatistieken (Google Analytics). Op basis van de resultaten sturen we bij waar nodig.

We beginnen met een 0-meting: hoeveel bezoekers heb je nu op je website en via welke kanalen komen ze binnen (google, social media, via andere websites). We bespreken samen ideeën om het aantal bezoekers te verhogen en meer resultaten / leads / afspraken te halen uit je website. Het is een kwestie van meten, weten en verbeteren.

Ik help je om mee te brainstormen en plannen te bedenken om jouw ideeën te verwezenlijken. Met mijn jarenlange ervaring  als online marketeer weet ik inmiddels echt wel wat wel en niet goed werkt op internet. Ik help je bij de uitvoering van jouw online plannen. Ik motiveer je, blijf doorvragen en leg je alles in Jip en Janneke taal uit. Ik wil je niks door je strot duwen, want dat hou jij (en ik) het niet vol. Het moet bij jou passen. Ik ben je vraagbaak, sparringpartner en stok achter de deur.

Online marketing abonnement

Een online marketing abonnement bestaat uit

  • maandelijkse analyse van jouw website statistieken
  • Ik formuleer actiepunten voor jouw online activiteiten + afstemming werkzaamheden (wie doet wat) voor de nieuwe maand
  • Aan het eind van de maand kijken we of onze inspanningen succes hebben gehad en wat we nog meer kunnen verbeteren.

Ik besteed per maand 1 dagdeel aan jouw online marketing activiteiten, dat is inclusief overleg (telefonisch, per mail), analyse van de website statistieken en uitvoerende werkzaamheden. Iedere maand stellen we in onderling overleg samen vast waar ik tijd aan zal besteden en wat je zelf kunt en wilt doen.

* Voorbeelden van werkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren*
Als je bezig bent met de uitvoering van je website optimalisatie dan komt het voor dat er technische aanpassingen nodig zijn die je zelf niet kunt of wilt doen. Of je webbouwer moet iets aanpassen, maar je vindt het lastig om door te geven wat er precies moet gebeuren. Ook op technisch gebied begeleid ik je bij de veranderingen aan je website die nodig zijn om betere resultaten te halen.  Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn het inplannen en targetten van betaalde campagnes (bijvoorbeeld Facebook campagne), content marketing en vele andere marketing activiteiten.

Word ik jouw flexibele online marketing kracht?

Ik heb de kennis en ervaring om de lijnen voor jouw online marketing strategie uit te zetten en jouw online marketing goed op te zetten en structureel te verbeteren.  Ik ben ook beschikbaar als freelance online marketeer voor grotere projecten
Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op.

Informatie aanvraag online marketing coach
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement