Vind jij online marketing lastig, tijdrovend of moeilijk?

Je weet dat er online kansen voor jou zijn en je weet dat online zichtbaar moet zijn. Je wil meer bekendheid, meer bezoekers naar je website, meer afspraken en meer omzet. Maar hoe doe je dat?

De mogelijkheden om online zichtbaar te worden zijn groot: online adverteren, zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing, content marketing, enzovoorts. Ook kun je social media inzetten om je bekendheid te vergroten. Maar het social media landschap is voortdurende in beweging Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Tiktok, Snapchat: de platformen komen en gaan. De veranderingen op internet gaan snel. Je hebt er haast een dagtaak aan om dat allemaal zelf bij te houden.

Ik zie heel veel ondernemers die bezig zijn met online marketing om ‘zichtbaar’ te worden. Daarmee willen ze de aandacht van mensen grijpen en vervolgens hopen ze dan dat die mensen ooit klant bij hen worden. Ze zijn vaak druk bezig met hun website of het posten op Facebook en / of Instagram. Dat kost enorm veel tijd, geld en energie, maar het levert vaak weinig resultaat op.

Wat wel werkt is een plan, een doordachte marketing aanpak. Een plan geeft de grote lijnen weer wat je gaat doen, hoe je dat gaat doen en wat je daarmee wil bereiken. Een plan geeft je houvast. Met een slimme marketingaanpak doe je je juiste dingen in plaats van heel veel dingen.

Stop met zwoegen en ploeteren, stop met tijd en geld uitgeven aan  de verkeerde online marketing en begin met het maken van een  fatsoenlijk plan. Als je jouw marketingaanpak klaar hebt wordt alles veel gemakkelijker. Je weet op welke mensen je je gaat richten, je weet wie het zijn, je weet wat ze leuk vinden en waar ze naar op zoek naar zijn. Daarmee wordt ook het maken van content voor jouw blog, website en social media kanalen veel gemakkelijker.

Online Marketing Specialist

Ik help bedrijven die te weinig resultaat halen uit hun website en social media met een online marketing strategie zodat ze de klanten aantrekken die bij ze passen. Ik zie snel waar winst te halen is, hoe je je online marketing kunt verbeteren.

Ik ben opgeleid als strategisch marketeer (NIMA C), ben docent marketing geweest aan een Hogeschool en heb zelf diverse online concepten ontwikkeld en geëxploiteerd. Als online marketing specialist ben ik dagelijks bezig met het opzetten van online marketing strategieën, voor zowel grote als kleinere bedrijven, en ik weet inmiddels goed wat wel en niet werkt in online marketing. Daarnaast ben ik bekend met trends en ontwikkelingen in de health, food, beauty en wellnessmarkt.

Ik heb veel ervaring in online marketing en het werven van nieuwe klanten via internet.  Ik ben trots op de succesvolle resultaten van mijn marketingaanpak in diverse branches, zoals bouw, de maakindustrie, voeding, health, food, beauty en wellness.

Online marketing coach

online marketing coachIk help je graag mee om een marketingaanpak te bedenken om jouw ideeën te verwezenlijken. Daarbij werken we samen: jij als ondernemer en specialist op jouw vakgebied. Ik als online marketing specialist. Samen bedenken we een plan over de manier waarop jij een sterkere marktpositie kunt innemen zonder daarbij pusherig te zijn. Het plan moet bij jou passen. Ik ben je vraagbaak, sparringpartner en stok achter de deur.

Hoe lijkt het jou om
• Samen een slim marketingplan te bedenken door het inzetten van een ervaren online marketeer die jouw markt goed kent?
• Op een effectieve manier nieuwe klanten te werven?
• Meer resultaat uit je halen uit je website en je social media?
• Een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en bovendien bekend is met de trends en ontwikkelingen in jouw branche
• Een partner te hebben die kennis heeft van de techniek van de website en social media en de vertaling van jouw wensen kan uitleggen aan jouw websitebouwer of hostingpartij
• Structuur te hebben in jouw online marketing strategie zodat je houvast hebt, het volhoudt en zowel op de korte als lange termijn bezig bent met het behalen van resultaat?

Word ik jouw flexibele online marketing coach?

Ik heb de kennis en ervaring om de grote lijnen op het gebied van online marketing uit te zetten en structureel te verbeteren zodat je de juiste dingen kunt gaan doen om online resultaat te halen.
Je kunt me inhuren voor een uurtje, een dagdeel, een abonnement, wat je maar wilt. Ik ben ook beschikbaar als freelance online marketeer voor grotere projecten

Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op.

Informatie aanvraag online marketing coach
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement