Marktvizier online marketing

Marktvizier is het online marketing bureau in Den Bosch in van Inge de Munnik.  In 1989 begonnen als marketing adviesbureau voor retailers, maar vanaf 1999 gespecialiseerd in online marketing strategieonline concepten en campagnes en leadgeneratie B2B.

Wat is je doel?

Online marketing strategie en hands-on

Meer nieuwe klanten? Meer autoriteit op internet?  We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen.

Wij gaan voor meetbare resultaten die je helpen om online je voorsprong te pakken. We zetten niet alleen de grote lijnen uit,  maar we voeren de plannen ook uit als je dat wilt. We optimaliseren je website, analyseren de resultaten en sturen bij waar nodig.

Indien gewenst kun je mij ook inhuren als freelance online marketeer.

Marktvizier online marketing Den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch

Marktvizier is een effectieve partner die bedrijven, ondernemers en professionals met visie, daadkracht en creativiteit helpt bij het bereiken van online resultaat. We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  We zijn gespecialiseerd in B2B marketing   inbound marketing B2B en leadgeneratie.

Daarnaast bemiddelt Marktvizier in gesponsorde links voor beautygerelateerde links op Startpagina.nl