Marktvizier online marketing – Strategisch, creatief en hands on

marktvizier online marketing den Bosch

Marktvizier is het online marketing bureau in Den Bosch van Inge de Munnik.

Wil je als ondernemer je naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers naar je website realiseren, online beter vindbaar zijn en meer leads?  Als marketing sidekick ondersteunt Inge de Munnik ondernemers zowel strategisch, creatief als hands on bij het online aantrekken van nieuwe klanten en het verbeteren van hun marktpositie.

Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vormen wij de brug tussen een traditionele marktbenadering en vernieuwende online concepten. Marktvizier helpt bedrijven met hun online marketing strategie en -implementatie, met als doel een onderscheidende (online) marktpositie te veroveren en meer resultaat te halen uit de website en social media.

We bedenken een slimme marketingstrategie om jouw doelen te bereiken en ontwikkelen concepten en actieplannen om morgen mee aan de slag te gaan. Door het slim inzetten content marketing, social media en zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat bedrijven meer resultaat halen uit hun website en social media en verder kunnen groeien. Zo geeft Marktvizier koers aan jouw bedrijf en marketingprojecten voor de korte en de langere termijn. Wij zijn de online marketing afdeling die je zelf niet hebt.

Online marketing inspiratie, ondersteuning én resultaat voor ondernemers die succesvol willen inspelen op de veranderende markt.

Meer nieuwe klanten? Meer autoriteit op internet?  En dat begint met relevant en onderscheidend positioneren, want alleen als je het lef hebt om anders of beter te zijn dan anderen zullen mensen over jouw bedrijf of professionele diensten praten. Online en offline.

In plaats van het schrijven van uitgebreide marketingplannen en dikke rapporten ontwikkel ik een heldere visie op de markt en zet op basis daarvan een concrete groeistrategie uit.  Tijdens de implementatie hiervan worden de resultaten op basis van voortschrijdend inzicht verder geoptimaliseerd en bijgestuurd.

Ik ga voor meetbare resultaten die je helpen om online je voorsprong te pakken. Ik zet niet alleen de grote lijnen uit,  maar ik  voer de plannen ook uit als je dat wilt. Ok optimaliseer je website, analyseer de resultaten en stuur bij waar nodig.

We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen.

Online marketing bureau Den Bosch

Marktvizier is een effectieve partner die bedrijven, ondernemers en professionals met visie, daadkracht en creativiteit helpt bij het bereiken van online resultaat. We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  We zijn gespecialiseerd in B2B marketing   inbound marketing B2B en lead generatie.

Daarnaast bemiddelt Marktvizier in gesponsorde links voor beautygerelateerde Startpagina dochters

Indien gewenst kun je mij ook inhuren als freelance online marketeer.