Marktvizier online marketing

Marktvizier is het online marketing bureau in Den Bosch van Inge de Munnik.

Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vormen wij de brug tussen traditionele marktbenadering en vernieuwende online concepten. Marktvizier helpt bedrijven met hun online marketing strategie en -implementatie, met als doel een onderscheidende (online) marktpositie te veroveren en maximaal rendement uit het marketingbudget te halen.

We bedenken een slimme marketingstrategie om jouw doelen te bereiken en ontwikkelen concepten en actieplannen om morgen mee aan de slag te gaan. Door het slim inzetten content marketing, social media en zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat bedrijven meer resultaat halen uit hun website en social media en verder kunnen groeien. Zo geeft Marktvizier koers aan jouw bedrijf en marketingprojecten voor de korte en de langere termijn. Wij zijn de online marketing afdeling die je zelf niet hebt.

Online marketing strategie en hands-on

Meer nieuwe klanten? Meer autoriteit op internet?  En dat begint met relevant en onderscheidend positioneren, want alleen als je het lef hebt om anders of beter te zijn dan anderen zullen mensen over jouw bedrijf of professionele diensten praten. Online en offline.

We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen.

In plaats van het schrijven van uitgebreide marketingplannen ontwikkel ik een heldere visie op de markt en zet op basis daarvan een concrete groeistrategie uit.  Tijdens de implementatie hiervan worden de resultaten op basis van voortschrijdend inzicht verder geoptimaliseerd en bijgestuurd.

Wij gaan voor meetbare resultaten die je helpen om online je voorsprong te pakken. We zetten niet alleen de grote lijnen uit,  maar we voeren de plannen ook uit als je dat wilt. We optimaliseren je website, analyseren de resultaten en sturen bij waar nodig.

Indien gewenst kun je mij ook inhuren als freelance online marketeer.

marktvizier online marketing den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch

Marktvizier is een effectieve partner die bedrijven, ondernemers en professionals met visie, daadkracht en creativiteit helpt bij het bereiken van online resultaat. We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  We zijn gespecialiseerd in B2B marketing   inbound marketing B2B en lead generatie.

Daarnaast bemiddelt Marktvizier in gesponsorde links voor beautygerelateerde Startpagina dochters