video marketing voor de professional

Doe jij al aan video marketing?

Veel professionals vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet. Ze zouden graag meer klanten willen maar hebben een chronisch gebrek aan tijd en /of te weinig tijd voor online marketing . In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil kan maken: video. Video’s vallen op op social media en geven klanten een snel overzicht van een (nieuwe) behandeling of een indruk van jouw kliniek, praktijk of salon.  Met een korte, visueel aantrekkelijke video kan een klant meer informatie krijgen over een (nieuwe) behandeling of kun je laten zien hoe jouw bedrijf er aan de binnenkant uit ziet.

Video marketing is een mega trend

Uit recente cijfers blijkt dat in 2018 meer dan 79 procent van al het internetverkeer zal bestaan uit video’s. Inmiddels wordt het merendeel van de video’s bekeken op een smartphone: procent van alle videoweergaven komt van een mobiel device. Facebook’s CEO Mark Zuckerberg stelde onlangs dat ‘video een mega trend is’. Het sociale netwerk heeft een video first policy en geeft voorrang aan (live) video’s die direct in het netwerk worden geüpload. Het organische bereik van een video is meer dan 2 keer zo groot als een foto of een bericht.

Dankzij ontwikkelingen in technologische tools, is het gemakkelijker dan ooit om leuke video’s te creëren voor weinig geld.  Het gaat niet om een leuke of mooie video, maar wél dat je video’s goede resultaten opleveren: nieuwe klanten en meer omzet.  Bekijk hier een video die ik met mijn smartphone heb gemaakt tijdens een bezoek aan een beurs. In een video als deze kun je als professional heel goed laten zien wat je klant van een behandeling mag verwachten.

Wij weten op welke manier je video kunt inzetten voor jouw kliniek of praktijk?  Bekijk ons Youtube kanaal maar eens en zie hoeveel filmpjes we gemaakt hebben over beautybehandelingen.  Eerst met dure videoapparatuur, later gewoon met de smartphone.  Wil jij weten hoe je video marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 

Zelf aan de slag met video marketing

Noortje Janmaat, schrijfster van het boek Verdienen met video: “Het is een must om als ondernemer op de 3 grootste websites wereldwijd actief te zijn: zowel op Google, YouTube als Facebook. Toch zie ik dat veel zelfstandig ondernemers, maar ook het midden- en kleinbedrijf, enorme kansen laten liggen als het om online marketing en verkoop gaat. Ze laten zich tegenhouden door het idee dat je alleen een dure videocamera nodig hebt om ‘mooie video’s’ te maken.

Noortje Janmaat laat in haar boek 50 prikkelende en praktische tips zien hoe je met video’s geld kunt verdienen. Geen lange theorieën, dus je kunt direct aan de slag met het maken van jouw eigen smartphone video’s. In dit boek leer je:

• Waarom het slim is om te doen wat niemand anders je kan nadoen (het werkt als een magneet).
• Hoe je ervoor zorgt dat je in zo min mogelijk tijd professionele video’s maakt die goed genoeg zijn ( je bent tenslotte ondernemer, geen filmmaker).
• Wat je kunt doen om iemand als vanzelf naar jouw video’s te laten kijken.

Kortom, een ‘must have’ voor iedereen die wil verdienen aan video.

Koop bij bol.com
Experttips over Verdienen met video | Noortje Janmaat | ISBN 978-94-92383-59-4 | Aantal pagina’s: 167 | Paperback: € 17,50

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *