cursus social media 2018

Cursus social media voor de kliniek, praktijk en salon in 2018

Wist jij al dat de posts die je op je zakelijke Facebookpagina doet maar 5% tot 15% van je paginafans bereiken?  En Facebook heeft recent aangekondigd dat er nog meer gaat veranderen.  Zo krijgen de berichten van familie en vrienden voortaan voorrang in het nieuwsoverzicht en zullen berichten van pagina’s minder getoond worden. Hoe moet je hiermee omgaan?

Als enthousiaste ondernemer ben je gewend om alles zelf te doen. Dus ook je online marketing.  Misschien heb je al gratis webinars gevolgd van Facebook goeroes,  e-books gedownload en krijg je gratis tips van businesscoaches?  En toch werkt het voor jou niet?  Je bent ondernemer genoeg om te snappen dat goeroes bij hun gratis advies niet het achterste van hun tong laten zien.

Ik kan je ook niet vertellen hoe je je bedrijf kunt laten groeien, want het is jouw bedrijf.  Ik kan je wel helpen bij je online marketing door het vergroten van je zichtbaarheid op internet waardoor je meer bekendheid krijgt, meer bezoekers naar je website, meer afspraken en meer klanten.  Jezelf  zichtbaar maken op social media kan heel kwetsbaar aanvoelen maar het kan ook een van je sterke krachten zijn of worden.  Als je maar weet hoe je het aan moet pakken.

Misschien is nu voor jouw de tijd aangebroken om een eigen social media strategie te hebben die past bij jou als persoon, jouw visie op je vakgebied en jouw locatie. Ik heb de kennis en ervaring om je hierbij te helpen.  In 2018 ga ik beginnen met het geven van cursussen Social Media voor zakelijk gebruik voor professionals.

Voor wie is de cursus Social Media Zakelijk bedoeld?

  • Voor professionals in beauty, health, food of wellness die al gestart zijn met social media, de basisprincipes onder de knie hebben,
    maar hun activiteiten naar een volgend niveau willen tillen.
  • Voor eigenaren van een kliniek, prakijk of salon die zelf hun website kunnen aanpassen | beheren
  • Meer info over de inhoud van de cursus vind je hier. 
  • Na de cursus heb je een bredere kennis van de verschillende kanalen en hoe deze het beste zakelijk in kunt zetten voor je eigen bedrijf.

Praktische informatie

Locatie: Den Bosch of op andere centrale locaties in het land die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer
Duur training: 5 uur inclusief 1 uur pauze (aanvang 10.00 uur, einde 15.00 uur)
Deelnemers: minimaal 6 – maximaal 10 deelnemers

Kosten: € 187,50 per deelnemer exclusief btw
Inclusief lunch (twv € 12,50), koffie of thee, enkele gezonde tussendoortjes.

De volgende data staan (tot nu toe) gepland voor 2018

  • maandag 20 augustus, Den Bosch
  • maandag 24 september,  Den Bosch
  • maandag 29 oktober, Den Bosch
  • maandag 19 november, Den Bosch

Wil je je inschrijven voor deze cursus?  Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vindt is het aantal plaatsen beperkt, dus schrijf je nu meteen in.

Inschrijving cursus social media zakelijk
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *