Ondersteuning nodig op marketing gebied?

creatieve marketingWil je een een nieuw product of dienst introduceren in de food-, zorg- , wellness- of schoonheidsbranche? Twijfel je over de plannen die je hebt of weet je even niet hoe je verder moet?  Vanaf het moment dat je me nodig hebt ben ik een betrokken sparringpartner en adviseur van jouw bedrijf. Samen sparren over de markt, de kansen en de uitdagingen die er zijn. Binnen de kortste keren overzie ik het geheel en maak ik specifieke kennis eigen.

Boek nu een strategie sessie

Mijn hart gaat sneller kloppen van bedenken  van een creatief concept, het slimmer inspelen op veranderingen in de markt en het geven van pragmatische marketing adviezen. Als ervaren en veelzijdige marketing strateeg ben ik een klankbord om mee te brainstormen en jouw ideeën te bespreken. Met mijn jarenlange ervaring  als marketeer weet ik inmiddels echt wel wat wel en niet goed werkt.

In een strategie sessie van een uur bespreek ik met jou de plannen die je hebt. De kosten van deze sessie bedragen 95 Euro exclusief btw. Na een strategiesessie heb je meer inzicht zodat je beter beslissingen kunt nemen en door kunt gaan met je bedrijf.

Ik heb de kennis en ervaring om de lijnen voor jouw marketing aanpak Ik ben ook beschikbaar als freelance online marketeer voor grotere projecten. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op.

Informatie aanvraag strategie gesprek
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement