Even de weg kwijt op marketing gebied?

Wil je een een nieuw product of dienst introduceren in de food-, zorg- , wellness- of schoonheidsbranche? Weet je even niet hoe je verder moet?
Of loop je vast met de online marketing van je bedrijf, kliniek of praktijk?

Zoek je een ervaren sparringspartner? Iemand die met je meedenkt om te kijken hoe kansrijk jouw ideeën zijn? Boek dan een strategiesessie! In een gesprek van een uur kun je me al jouw vragen stellen. Ik geef je een persoonlijk en helder advies en een frisse kijk op jouw bedrijf.

Boek nu een strategie sessie

Als ervaren marketeer in food, health, beauty en wellness ben ik een klankbord om mee te brainstormen en plannen te bedenken om jouw ideeën al dan net te verwezenlijken. Met mijn jarenlange ervaring  als marketeer weet ik inmiddels echt wel wat wel en niet goed werkt.

In een strategie sessie van een uur bespreek ik met jou de plannen die je hebt. Ik blijf doorvragen, ik ben je vraagbaak en sparringpartner of ik geef je tips voor een effectieve uitvoering.  De kosten van deze sessie bedragen 95 Euro exclusief btw.

Na een strategiesessie heb je weer structuur in jouw (online) marketing strategie, zodat je houvast hebt en door kunt gaan met je bedrijf.

Ik heb de kennis en ervaring om de lijnen voor jouw marketing strategie uit te zetten.  Ik ben ook beschikbaar als freelance online marketeer voor grotere projecten. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op.

Informatie aanvraag strategie gesprek
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement