meditatie app nederlands

Nieuwe Nederlandse meditatie app

Meditatie app

Ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders hebben last van stress, burn-outklachten en verschijnselen van depressie. Wat kun je doen om meer rust in je hoofd en in je lichaam te ervaren?  De bekende auteur en spreker Michael Pilarczyk (49) kreeg zo vaak de vraag naar Nederlandse geleide meditaties dat hij deze heeft vastgelegd in een originele meditatie app Meditation Moments.

“We leven heel veel in ons hoofd en hebben het gevoel dat we heel veel moeten. Juist dan moet je af en toe een moment rust nemen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het effect van mediteren op onze hersenen groot is,” vertelt Pilarczyk. “Mediteren draagt bij aan ontspanning, meer focus en concentratie, een positieve mindset en een betere gezondheid.” De Meditation Moments App is te downloaden vanaf 3 november in de App Store en Google Play Store. Zo wordt de smartphone, die we altijd bij ons hebben en vaak voor veel afleiding zorgt, nu juist een handige tool om een momentje rust voor jezelf te nemen. Ook bevat de meditatie app verschillende langere meditaties en muziektracks om lekker te relaxen.

100% relaxed in 5 minuten

De Meditation Moments app is voor iedereen die behoefte heeft aan innerlijke rust. Bekijk hier de trailer/

De makers van de nieuwe Nederlandse meditatie app Meditation Moments lieten 1868 deelnemers twee weken lang een aantal geleide meditaties testen. Dit zijn de drie meest genoemde resultaten;
1. meer rust in mijn hoofd
2. ik voel me ontspannen en ervaar minder stress
3. ik kom makkelijker in slaap en slaap veel beter

Consumenten helpen bij een gezonde leefstijl

De meditatieapp is een goede aanvulling op andere gezondheidsapps die helpen bij een gezondere leefstijl.  Hoe kun je als relatietherapeut, life coach, vitaliteit coach, burn-out coach, stress coach, relatiecoach of mindfulness coach bijdragen een het mentaal welbevinden van de consument?

Mijn visie: zet de klant centraal, kies voor een onderscheidende propositie van jouw praktijk en zorg dat je online zichtbaar bent. Want door online te laten zien waar je goed in bent, word je ook beter gevonden.  Daarom ontwikkelden wij voor professionals, therapeuten en coaches met een eigen praktijk een praktische marketing aanpak die zorgt voor meer bekendheid en meer nieuwe klanten voor jouw praktijk.