Sparren over jouw marketing aanpak

Doe ik het wel goed als het om online marketing gaat? Zet ik mijn website en social media wel optimaal in? Moet ik iets doen op Instagram of LinkedIn? Waar leg ik mijn prioriteiten? Wil je je marktpositie opnieuw bepalen? Twijfel je ver de marketingplannen die je hebt of weet je even niet hoe je verder moet?

Heb je behoefte om te sparren over de marketing uitdagingen die je hebt? Over de markt waarin je actief bent, de plannen die je hebt of zie je kansen?

Boek nu een sparring sessie

creatieve online marketingAls online marketing specialist help ik bedrijven die onvoldoende resultaat halen uit hun website en social media met het oplossen van hun uitdagingen op marketing gebied.

Als veelzijdige marketing strateeg in de health, food, beauty- en wellnessmarkt heb je aan mij een ervaren sparringpartner om mee te brainstormen en /of jouw ideeën mee te bespreken. Gewoon met een een-op-een afspraak waarin je feedback, tips of uitleg krijgt. Dat kan via telefoon, skype of zoom: wat jij het prettigst vindt.

Je kunt me vooraf per mail informeren over de plannen of ideeën die je hebt zodat ik ons gesprek kan voorbereiden. In een sparring sessie van 45 minuten bespreken dit met elkaar. Uiteraard behandel ik alle informatie die ik van je krijg als zeer vertrouwelijk.

Na deze sparringsessie heb je meer inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw plannen zodat je zelf kunt bepalen of en hoe je verder gaat. De kosten van deze sessie (inclusief voorbereiding) bedragen 95 Euro exclusief btw

Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op

Aanvraag sparring sessie marketing
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement