Sparren over jouw marketing aanpak

creatieve marketing

Doe ik het wel goed als het om marketing gaat? Zet ik mijn marketingmiddelen en social media wel optimaal in? Moet ik iets doen op Instagram of LinkedIn? Waar leg ik mijn prioriteiten? Twijfel je over de plannen die je hebt of weet je even niet hoe je verder moet? Er zijn veel professionals en coaches die zich dat wel eens afvragen.

Reset jezelf van tijd tot tijd met een verfrissende marketing-sparringsessie: samen sparren over de markt, de kansen en de uitdagingen die er zijn.  Gewoon met een telefonische een-op-een afspraak waarin je feedback, tips en uitleg krijgt.

Boek nu een marketing sparring sessie

Ik ben gespecialiseerd in het snel en efficiënt inspelen op veranderingen in de markt, concept ontwikkeling en het geven van pragmatische marketing adviezen. Als ervaren en veelzijdige marketing strateeg in de health, food, beauty- en wellnessmarkt heb je aan mij een ervaren sparringpartner om mee te brainstormen en jouw ideeën te bespreken.

In een strategie sessie van 45 minuten bespreek ik met jou de plannen die je hebt. De kosten van deze sessie bedragen 95 Euro exclusief btw.

Na een strategiesessie heb je meer inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw plannen zodat je zelf kunt bepalen of en hoe je verder gaat.

Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem dan contact met je op.

Aanvraag sparring sessie marketing
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement