Marketing voor professionals met een eigen prakijk

Nog steeds hebben de meeste professionals, therapeuten en coaches de zichtbaarheid van zichzelf en hun praktijk niet op de 1e plaats staan. Vaak heb je helemaal niets met marketing en ben je liever bezig met jouw vak of specialisme. Dat is tenslotte de reden van jouw bestaan en de eerste keuze geweest om dit beroep te kiezen: de ander helpen, gezonder en vitaler maken, weer laten stralen of een steuntje in de rug te bieden. Jij hebt hart voor je werk, maar je staat bepaald niet te popelen om jezelf en je praktijk ‘verkopen’.  Maar als jij iets doet waarin jij je hart en ziel stopt en waarin je gelooft, dan mogen anderen dat toch zien? En ja, daarvoor is marketing dé sleutel.

No nonsense marketing

Marketing is het middel waarmee jij je praktijk aan de markt brengt, met als doel zoveel mogelijk mensen te helpen. Marketing hoeft niet ingewikkeld en pusherig te zijn. Je hebt alleen iemand nodig met kennis van jouw branche die je door de bomen weer het bos laat zien en je kan vertellen hoe je dat het beste aan kunt pakken.

In de afgelopen jaren heb ik een nieuwe marketingaanpak ontwikkeld en getest waarmee jij jouw praktijk beter zichtbaar en vindbaar maakt. Aan deze methode liggen 8 algemene marketingprincipes ten grondslag die er voor zorgen dat jij als ondernemer meer succes gaat krijgen. Of je nou fysiotherapeut, orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige of vitaliteitscoach bent: het maakt niet uit welk specialisme je hebt.  Ook is het niet belangrijk of je diensten worden vergoed door de zorgverzekeraars. Reset & Shine Online is een no nonsense marketingaanpak die bewezen resultaat oplevert voor professionals met een eigen praktijk.

marketing voor de praktijk

Marketing voor jouw praktijk

Ik vind dat iedere ondernemer een plan zou moeten maken over de wijze waarop hij/zij de markt wil laten weten wie je bent en waar je voor staat. Toch vinden veel professionals, therapeuten en coaches dit lastig.  Maar als jij weet waar jij met jouw bedrijf naar toe wil dan weet ik qua marketing wat je zou moeten doen.  En juist daarom kan ik je helpen.

Samen bedenken we hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken en hoe je daarvoor jouw website en social media in kunt zetten. Als we dit goed doen hebben we voor dit plan maar 1 A4 nodig. Vervolgens leer ik je de fijne kneepjes van mijn vak om jou te helpen om je praktijk beter te laten lopen, zodat je meer rendement uit je werk haalt.

Wat levert deze samenwerking voor jou op?

  • Met behulp van deze aanpak krijg je meer structuur in jouw marketing, zodat je houvast hebt en weet wat je wel en niet moet doen
  • Je weet hoe je moet werken aan een goede reputatie en hoe je online goed zichtbaar bent.
  •  Je weet hoe je moet werken aan een ‘top of mind’ positie bij potentiële klanten zodat ze aan je denken als ze jouw producten of behandelingen nodig hebben
  •  Je weet wie jouw ideale klant is zodat je in de toekomst kunt werken met klanten waar je energie van krijgt
  •  Je weet hoe je jouw boodschap zodanig kunt formuleren dat potentiële klanten begrijpen wat je voor ze kunt betekenen en ze de stap zetten om klant bij je te worden
  •  Je weet hoe je je website en social media kunt inzetten om jouw doelen te bereiken.

Marketing maatwerk

marketing strategie met resultaat

Hoe lijkt het jou om een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing en bovendien jouw branche goed kent? Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek, heeft zijn eigen marktgebied en eigen concurrentie.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch of via Skype). Tijdens dat besprek kunnen we samen bepalen welke hulp jij nodig hebt en wat ik wel (en niet) voor je kan betekenen.

Op basis van dit gesprek maak ik een maatwerk plan, benoem Quick-wins en geef aan waar kansen liggen. Ik doe je een voorstel voor samenwerking, zodat jij kunt beslissen of het aansluit. Waar je ook voor kiest: deze aanpak zorgt ervoor dat jouw acties bijdragen aan je korte- én lange termijn doelen.

Laten we beginnen.

Wil je weten wat ik voor je zou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in dan neem ik snel contact met je op om een afspraak te maken.

Informatie aanvraag moderne marketing voor kliniek, praktijk of salon
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement


Vanessa Jeremiasse op Facebook:
Inge heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik mijn bedrijf online het beste neer kan zetten, welke marketing strategie ik daarbij het beste toe kan passen en vooral ook hoe het niet moet. Zij maakt inzichtelijk hoe jouw bedrijf er nu voor staat en heeft een heel goed beeld van welke strategie het beste bij jouw bedrijf past. Resultaten zijn na plan van aanpak vrijwel direct merkbaar. Wanneer je merkt dat je vastzit met jouw bedrijf, dan heb je deze investering binnen no time terug verdiend en sta jij zelfverzekerd weer in jouw groeiende bedrijf. Inge bedankt, je bent geweldig! xxx