Marketing voor professionals met een eigen praktijk

Vraag jij je wel eens af waarom je website en jouw social media nog niet opleveren wat je er van verwacht had terwijl je er wel veel geld en tijd in steekt? Wil jij jouw eigen unieke behandelingen en producten bij jouw (potentiële) klanten onder de aandacht brengen? Heb je de behoefte om jouw praktijk ook online stevig op de lokale kaart te zetten en wil je online meer nieuwe klanten werven?

Je bent een professional in je vak, jouw behandelingen zijn uniek en maak je op maat en dat mag de hele wereld weten. Je bent er van overtuigd dat de klant die gebruik maakt van jouw behandeling of producten er beter van zal worden. Maar hoe vind je de klanten die bij je passen?  Marketing hoeft niet ingewikkeld en pusherig te zijn. Je hebt alleen iemand nodig met kennis van online marketing die jou door de bomen weer het bos laat zien en je kan vertellen hoe je dat het slimste aan kunt pakken.

online marketing planReset & Shine Online

Daarom heb ik een nieuw innovatief marketing concept ontwikkeld om je hierbij te ondersteunen: Reset &  Shine Online. Dit is een online marketing aanpak op maat voor jouw eigen praktijk.  De Reset en Shine online methode is gebaseerd op de 8 principes van marketing en de laatste trends op het gebied van health, food, beauty en wellness. Dat mixen en matchen we met jouw vakkennis, mijn kennis van online marketing en een benadering waarin jouw potentiële klant centraal staat.  Het resultaat is een lean en mean marketingplan dat je concrete handvatten geeft over de wijze waarop jij de klanten kunt aantrekken die bij je passen.

Het fundament van jouw unieke lokale marketingaanpak

Hoe dat werkt?  Het is een programma waar wij samen exclusief 1 op 1 overleg hebben.
Maatwerk dus.  Jij krijgt van mij een aantal vragen over jouw praktijk en het lokale marktgebied waar je actief bent. We bekijken samen welke concurrenten er in jouw marktgebied actief zijn.

Op basis van jouw input en mijn kennis van online marketing bepalen we samen de gewenste marktpositie en de manier waarop je daar wil komen. We formuleren jouw doelgroep, jouw boodschap (en zoekwoorden)  en bekijken via welke media kanalen we jouw boodschap gaan verspreiden.

Op basis van deze inzichten weet je welke boodschap je over kunt brengen aan je (potentiële) klanten en kun je zelf de content van je website en social media aanpassen of laten aanpassen.

Daarmee heb je het fundament in handen van jouw unieke lokale marketing aanpak zodat je precies weet hoe je jouw website en social media kunt inzetten om de klanten aan te trekken die bij je passen.

We werken online samen in Microsoft Teams of via mail (wat jij wil) en we hebben regelmatig overleg om al jouw marketingvragen  te bespreken.  Dit kan niet alleen in Microsoft Teams, maar ook via  Zoom, Skype of FaceTime.

Resultaat halen uit je online marketing

Met een grondige kennis van je lokale markt, inzicht in je doelgroep en duidelijkheid over je marketing aanpak weet je zelf op welke manier je online marketing kunt inzetten om met jouw praktijk te kunnen groeien.  Ik werk als een team samen met mijn klanten, ik lever maatwerk, en weet in korte tijd tot de kern te komen en verbetering te bewerkstelligen.

Wat levert een samenwerking jou op?

  • Inzicht in je doelgroep, jouw concurrentie en de positie van jouw bedrijf in jouw specifieke markt
  • Je weet wie jouw ideale klant is zodat je in de toekomst kunt werken met klanten waar je energie van krijgt
  • Je weet hoe je jouw boodschap zodanig kunt formuleren dat potentiële klanten begrijpen wat je voor ze kunt betekenen en ze de stap zetten om klant bij je te worden
  • Je weet wat je aan jouw marketing moet doen en je werkt structureel aan je korte- en lange termijn doelstellingen
  • je weet hoe je daar je website voor kunt optimaliseren en social media kunt inzetten
  •  je hoeft niet meer druk te maken om de hypes rondom online marketing en social media, maar weet waar je op moet focussen
  •  Met behulp van deze aanpak krijg je meer structuur in jouw marketing, zodat je houvast hebt en weet wat je wel en niet moet doen

Laten we kennismaken

Hoe lijkt het jou om een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, weet hoe je hiermee klanten kunt werven en bovendien jouw branche goed kent?

Wil je weten wat ik voor je zou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in dan neem ik snel contact met je op om een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak met je te maken.

Informatie aanvraag vernieuwende marketing aanpak voor kliniek, praktijk of salon
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement

Vanessa Jeremiasse op Facebook:
Inge heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik mijn bedrijf online het beste neer kan zetten, welke marketing strategie ik daarbij het beste toe kan passen en vooral ook hoe het niet moet. Zij maakt inzichtelijk hoe jouw bedrijf er nu voor staat en heeft een heel goed beeld van welke strategie het beste bij jouw bedrijf past. Resultaten zijn na plan van aanpak vrijwel direct merkbaar. Wanneer je merkt dat je vastzit met jouw bedrijf, dan heb je deze investering binnen no time terug verdiend en sta jij zelfverzekerd weer in jouw groeiende bedrijf. Inge bedankt, je bent geweldig! xxx