Online klanten werven in health, food, beauty en wellness

Ik adviseer bedrijven in health, food, beauty of wellness over de manier waarop ze via hun website de klanten kunnen aantrekken die bij hun bedrijf passen. Soms from van scratch af aan, als er nog niets of weinig bekend is over potentiële klanten of als de website nog moet worden ontwikkeld. Dan ontwikkel ik een concept. Soms help ik bedrijven die al wel een website hebben maar die helaas niet de resultaten heeft opgeleverd die ervan verwacht werden.

online marketing websiteDe rol van de website bij het werven van klanten

Ik weet hoe belangrijk je website is voor het online werven van nieuwe klanten. Een goede website geeft potentiële klanten vertrouwen, richting en motivatie.  Je website moet naadloos aansluiten bij wie je bent, bij waar je voor staat, bij je klanten, bij wat je voor je klanten op kan lossen. En als dat allemaal klopt dan wordt alles veel makkelijker:

Niet alleen meedenken maar ook hands on ondersteuning

Ik ben opgeleid als strategisch marketeer. Sinds 2000 heb ik verschillende food, health, beauty en wellness websites ontwikkeld en geëxploiteerd en werkte ik zowel als B2B als B2C marketeer in allerlei rollen. Ik heb zowel ervaring met de strategie als met de praktijk en weet hoe je jouw online aanpak ook daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen.  Klanten die met mij samengewerkt hebben geven aan dat ze met hun online marketing aanpak resultaat hebben kunnen behalen.

Ik ken de markt van health, beauty, food en wellness heel erg goed en weet wat er speelt. Ik geef je inzichten over het gebruik van je huidige website en wat er nodig is om meer klanten aan te trekken.  Het gaat vaak om logische oplossingen, die passen bij wat er al is en passen bij jouw bedrijf. Je krijgt een specifiek en praktisch advies, gebaseerd op data en niet op onderbuik gevoel. Dat je gericht en haalbaar kunt uitvoeren of laten uitvoeren (door mij of iemand anders).

online marketing resultaat

Waarom Inge de Munnik?

  • Ik ben goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in health, food, beauty en wellness. Als marketing sidekick met meer dan 20 jaar online marketing ervaring ondersteun ik ondernemers zowel strategisch, creatief als hands on bij het online aantrekken werven van nieuwe klanten en het verbeteren van hun marktpositie.
  • Ik weet hoe ik jouw potentiële klanten online kan bereiken en beïnvloeden. Daarnaast verzamel of schrijf ik content en weet ik hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media.
  • Heb je behoefte aan iemand die niet alleen met je meedenkt, maar samen met jou doorpakt?  Door mij in te huren breng jij kennis en tijd in huis. Ik ben flexibel.  Vanaf enkele uren per week heb jij deze kennis in huis.

Ik ga graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden. Vul nu onderstaande gegevens in, dan bel of mail ik je binnen 24 uur terug. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen ben ik tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.

Contact aanvraag

Contact aanvraag

Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement