Kennismaken? 

Ben je klaar met de algemene tips van internetgoeroes en ondernemerscoaches en  en wil je eindelijk eens een advies op maat? Zoek je iemand die verstand heeft van health, food, beauty en wellness waarmee je kunt sparren?

Ben je toe aan een marketingprofessional die naar jouw verhaal luistert, jouw persoonlijke situatie en bedrijf in overweging neemt en een advies geeft waar je wat aan hebt?  Ik help bedrijven met hun (online) marketingstrategie en -uitvoering, met als doel het veroveren van een onderscheidende marktpositie en een maximaal rendement op het marketingbudget. Ik denk niet alleen met je mee, maar help je desgewenst ook bij de uitvoering van je plannen.

Even vrijblijvend skypen of bellen?

In een gratis adviesgesprek neem ik (maximaal) 30 minuten de tijd helemaal voor jou, waarbij ik vooral goed luister naar jouw situatie.  Dit is wat een korte kennismaking je oplevert:

klantgericht luisteren

  • Inzicht in je huidige situatie en doelen
  • Een stappenplan om je doelen te bereiken
  • Ontdek of/hoe ik jou kan helpen
  •  Duidelijkheid over een mogelijk vervolgtraject
  • Wat voor resultaten je kunt verwachten

Daarnaast is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Je zit dus nergens aan vast.  Als je hieronder je gegevens achterlaat, neem ik snel contact met je op.

Vul in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement