Kennismaken? 

Als jouw website een alleen maar geld kost en naar jouw idee te weinig nieuwe klanten oplevert, waarom investeer je er dan nog tijd en/of geld in? Ben je klaar met de algemene tips van internetgoeroes en wil je eindelijk eens een advies op maat? Tips waar je met je praktijk écht iets mee kan?

Ben je toe aan een marketingprofessional die naar jouw verhaal luistert, jouw persoonlijke situatie en bedrijf in overweging neemt en een advies geeft waar je wat aan hebt? Laten we dan snel kennismaken, want met IngedeMunnik.nl Online Marketing doe ik waar ik echt goed in ben namelijk: vak professionals en coaches met een eigen praktijk verder helpen met het (online) werven van klanten.  Laten we dan kennismaken (via telefoon, skype) om te onderzoeken of ik jou kan helpen bij je marketing uitdaging.

Even vrijblijvend skypen of bellen?

In een gratis adviesgesprek neem ik (maximaal) 30 minuten de tijd helemaal voor jou, waarbij ik vooral goed luister naar jouw situatie.  Dit is wat een korte kennismaking je oplevert:

klantgericht luisteren

  • Inzicht in je huidige situatie en doelen
  • Een stappenplan om je doelen te bereiken
  • Ontdek of/hoe ik jou als online marketingcoach kan helpen
  •  Duidelijkheid over een mogelijk vervolgtraject
  • Wat voor resultaten je kunt verwachten

Daarnaast is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Je zit dus nergens aan vast.  Als je hieronder je gegevens achterlaat, neem ik snel contact met je op.

Vul in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement