google ads campagne

Google Ads

Wil jij je naamsbekendheid vergroten en jouw potentiële klanten vertellen wat je voor ze kunt betekenen waardoor je nieuwe klanten zult gaan aantrekken? Een Google Ads campagne is heel betaalbaar, op maat in te zetten en de resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.

Google Ads wordt vaak ingezet om producten te verkopen terwijl Google Ads adverteren ook uitermate geschikt is voor het creëren van naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Maar veel bedrijven of professionals beschikken niet over de benodigde kennis, middelen of inzichten om het Google Ads zelf uit te voeren. Hierdoor wordt niet het maximale resultaat uit een campagne gehaald.

Ben je op zoek naar een professionele marketeer met kennis van jouw markt dan kun je een Google Ads campagne aan mij uitbesteden. Ik beheer veel Google Ads campagnes voor bedrijven.  Als online marketing specialist beschik ik over de nodige expertise en ervaring in marketing en ik ken de health-, food-, beauty- en wellnessmarkt door en door. Hierdoor heb ik aan een half woord genoeg en weet ik aantoonbare resultaten te behalen voor mijn klanten.

Hoe gaat uitbesteden van een Google Ads Campagne in zijn werk?

Stap 1. Telefonisch overleg en inventarisatie

Een Google Ads campagne is maatwerk.  Tijdens een telefonisch overleg stel ik jou alle vragen die nodig zijn om tot een goede campagne te komen. En uiteraard is er voor jou ook alle ruimte om vragen aan mij te stellen. Op basis hiervan maak ik maak ik een voorstel voor je en als je het daar mee eens bent ga ik voor je aan de slag.

Stap 2: De campagne wordt uitgevoerd

Hiervoor heb ik toegang nodig in je Google Ads account, en als je dat nog hebt dan gaan we samen een Google Ads account aanmaken. Ik voer de campagne uit zoals afgesproken.  Na het verlenen van de opdracht duurt het gemiddeld duurt het 5-7 werkdagen voordat je campagne actief is en je de resultaten kunt gaan zien.

Stap 3. Bespreken van de Google Ads campagne

Na afloop bespreek ik de Google Ads campagne met je. Ik vertel je wat de bevindingen zijn en geef je inzicht in de resultaten. Op basis daarvan kunnen we de campagne verder opvolgen. Hierdoor ontdek je kansen die je (samen met mij) kunt gaan verzilveren.

Veel gestelde vragen Google Ads

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over wat je kunt verwachten van Google Ads.  Hieronder vind je de meest gestelde vragen die ik over Google Ads heb gekregen in combinatie met het laten beheren van je Google Ads campagnes.

Wat is Google Ads?

Google Ads –is het online advertentieprogramma van Google waarmee bedrijven reclame kunnen maken via hun Google account. Binnen het Google-account kun je adverteren via verschillende kanalen en middelen.

Wat kost Google Ads?

Aan de ene kant betaal je Google voor elke klik die jij ontvangt uit de zoekmachine, aan de andere kant betaal je mij voor het bouwen, beheren en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes. Hoeveel je gaat betalen hangt af van jouw wensen en eisen, jouw campagne en het mediabudget dat jij wilt inzetten.  Met een media budget van 2 Euro per dag kun je al gericht via Google Ads adverteren. Het inrichten van de campagne, het targeten van de doelgroep en het invoeren van de zoekwoorden doe ik voor je. Eenmaal ingericht kun je de campagne langere tijd laten lopen en/of verder optimaliseren.

Waarom zou ik Google Ads moeten uitbesteden?

Je moet niets.  Veel bedrijven zetten Google Ads in om te groeien in leads, omzet en klanten. Daarbij is de grootste vraag vaak: Ga je het zelf doen of ga je Google Ads uitbesteden? Bedenk dat je voor het bouwen en optimaliseren van Google Ads campagnes veel tijd en kennis nodig hebt.

Als online marketingspecialist met kennis van de health, food, beauty en wellnessmarkt heb ik aan een half woord genoeg om de campagne voor je te regelen zodat je een maximaal resultaat uit je Google Ads campagnes te halen. Daarom is het vaak een slim idee om jouw Google Ads campagnes uit te besteden, dan houd jij vaak geld en tijd over voor andere zaken.

Ik help je bij het inrichten van jouw Google Ads campagnes

Hoe lijkt het jou om een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, weet hoe je hiermee klanten kunt werven en bovendien jouw branche goed kent?

Heb jij zin om met een Google Ads campagne gericht nieuwe klanten aan te trekken? Vul dan nu onderstaand formulier in dan neem ik snel contact met je op en gaan we aan de slag.

Aanvraag Google Ads
Wij houden ook niet van spam. Lees onze privacy Statement