nieuwe toepassing drone

Drone, mag ik een biertje van je?

Er zijn al heel wat toepassingen bedacht waar een drone voor te gebruiken is. Dat varieert van toepassingen die in de nabije toekomst gebruikt kunnen worden, zoals de zeemeeuw die zonnebrandcreme poept, tot ludieke ideeën voor een verre toekomst.  Tijdens het Dream&Dare festival ter ere van het 60-jarige bestaan van de Technische Universiteit Eindhoven zijn studenten op het idee gekomen om een drone café te starten.

Drone, mag ik een biertje van je?

In het pop-up café Blue Jay vliegen diverse prototypes rond, gebouwd door studenten van de TU/e.  De drones zijn gebaseerd op de elementen veiligheid, behulpzaamheid, communicatie en autonomie. Onder de drones zit een grijparm, waarmee de drankjes worden rondgebracht. Het project is in negen maanden tijd opgezet. Bekijk de video en zie hoe de drone ons drankje aan tafel bezorgt

Misschien ook nog wat bitterballen erbij bestellen?

Technologische ontwikkelingen.

De technologische ontwikkelingen gaan snel, ook in voeding, health en preventieve wellness.  Zorg dat je als bedrijf op tijd inspeelt op deze ontwikkelingen. Ik help je er graag bij. Vul nu de Quickscan in, dan neem ik contact met je op.