vestigingsplaatsonderzoek schoonheidssalon

Heb jij een locatie voor een nieuwe schoonheidssalon op het oog? Of wil je een schoonheidssalon aan huis beginnen? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten of deze plek geschikt is om voldoende omzet te draaien. Dan kan een vestigingsplaatsonderzoek je inzicht geven in de omzetmogelijkheden van de beoogde locatie.

Marktonderzoek schoonheidssalon

Een vestigingsplaatsonderzoek is in feite een marktonderzoek waarin gekeken wordt naar de sterke en zwakke punten van je locatie, de concurrentie en de omzetmogelijkheden die je normaal gesproken zou mogen verwachten. Hierbij baseer ik mij op objectieve informatie, zoals demografische gegevens en gemiddelde bestedingen. Ik kan deze berekeningen voor je uitvoeren en de omzetpotentie onderbouwen. Dit kan ik zelfs voor je doen vanuit mijn marketing adviesbureau in den Bosch, en dan maak ik gebruik van de gegevens die ik over je locatie en je concurrentie in Google kan vinden. De kosten hiervan bedragen 299 Euro exclusief BTW.

Het is dan wel belangrijk dat je daarna in real live checkt of alle concurrenten nog bestaan of dat er nieuwe concurrenten zijn bijgekomen. Indien ik deze activiteiten zelf voor je moet uitvoeren zal ik naar je locatie moeten komen en dan komen er reiskosten en extra uren bij.